Trendurile machiajului toamna-iarna 2018-2019

Putem sublinia că într-un an în care unul dintre subiectele principale a fost egalitatea dintre sexe, nu este o surpriză că mesajul “femeile sunt puternice” a fost pus în evidenţă pe podium prin folosirea rujului roşu (crimson red), care să sublinieze mai mult feminitatea şi siguranţa în forţele proprii, împreună cu grafismele inspirate din cultura punk, sau nuanţele puternice pentru machiajul ochilor. În acest sezon femeile nu se tem să îşi pună în valoare frumuseţea, iar rezultatele sunt look-uri demne de toată admiraţia. Observăm totodată reîntoarcerea în prim plan a genelor conturate în stilul anilor ’60, unde mascara joacă un rol important sau machiajul  cu glitter aplicat din abundenţă.

Vom face o trecere în revistă a machiajelor de pe podium ce ne-au inspirat cel mai mult și vă vom recomanda pentru fiecare stil, produse din portofoliul Avon ce vă pot ajuta în obținerea unui look demn de podiumul uban. 

Glittermania a mai făcut un pas curajos în față. Look-uri statement includ sclipiciul în machiajul ochilor, buzelor sau pe întreg tenul. 

Văzut la: Giambattista Valli, Maison Margiela, Preen, Dries Van Noten, Akris and Thom Browne

Pentru a încerca aceste look-uri, îți recomandăm Particulele strălucitoare aplicate pe un strat fin de lipgloss transparent. 

 

Aplicate pe gene sau pleoape, paletele vibrante pentru ochi domină trend-urile în machiaj în acest sezon. 

Văzut la: Dries Van Noten, Christian Dior, Elie Saab, Maison Margiela și Salvatore Ferragamo

Mascara colorată Avon Trends

Creion de ochi Longwear

 

Cristalele, aplicațiile geometrice în culori puternice, machiajele de tip science-fiction au pus sare și piper pe podiumuri. 

Văzut la: Prada, Jeremy Scott, Louis Vuitton. Altuzarra

 

Roșul aprins asociat unui machiaj natural, luminos este machiajul care ne duce mereu cu gândul la elenganța sofisticată pariziană. 

Văzut la: McQueen, Brandon Maxwell, Rochas, Erdem

Găsește-ți roșul perfect în colecția Avon True Supreme Nourishing

Look-ul grungy cateye nu părăsește nici anul acesta podiumul, completând cu succes ținute elegante, rock sau minimaliste. 

Văzut la: Saint Laurent, Max Mara, Tom Ford, Marc Jacobs și Kenzo

Dacă îți dorești un cateye perfect conturat, îți recomandăm eyeliner-ul tip cariocă mark. cu vârf în unghi. Însă dacă ești în căutarea unui grungy look, încearcă creionul kohl mark. 

 

Selecție foto & info: Roxana Minea, Make-up Artist Oficial Avon România

Photos: Getty and Indigital