Tendințe de machiaj

Tags: 

Sezonul primăvară-vară vine cu noi produse, dar și cu noi tendințe.

Ce să alegem? Color block sau nude? Mat sau metalic? Roxana Minea, Make-up Artist Avon, ne ajută să alegem din Broșură produsele potrivite trendurilor de primăvară-vară.

Machiajul nude – una dintre tendințele iubite – este reinterpretat an de an. În întâmpinarea acestui trend, Avon a pregătit colecţia de make-up nude, ce poate fi integrată cu usurinţă în kitul de produse de machiaj al celor care vor un look rapid şi de efect. Colecţia este formată din produse pentru machiajul tenului, al buzelor şi al unghiilor, ce pot fi asortate tonului şi subtonului pielii.

Culorile îndrăzneţe pentru machiajul ochilor, block of color aplicat difuz, grafic sau neregulat, este una dintre tendinţele prezente pe podium sezonul acesta, în contrast cu machiajul minimalist propus de designerii care au optat pentru machiajul nude. Acesta poate fi uşor realizat cu paletele pentru machiajul ochilor din gamele Avon True sau mark. Epic Intense. Poți combina toate dintre cele 4 nuanțe ale paletei sau aplică-le individual.

Tenul luminos care radiază de sănătate, este tendinţa care a acaparat lumea modei. Important să începem cu îngrijirea potrivită pielii, iar apoi, să alegem nuanța perfectă al fondului de ten. Alege fondul de ten Luxe Miracle Perfecting, care oferă luminozitate datorită extractului de perle, iar împreună cu baza iluminatoare mark. Glow on, aplicată pe punctele cele mai înalte ale feţei, putem crea un look demn de săptamâna modei.

Nuanţele metalice pentru machiajul ochilor se află încă în topul alegerilor designerilor în acest sezon. Putem alege paletele cu nuanţe metalice Avon True sau mark. Epic Intense, sau chiar fardurile cremoase mark. Inks. Pentru a obţine intensitate, recomand aplicarea nuanțelor metalice cu degetele, iar apoi în zonele în care vrem să estompăm, putem folosi o pensulă curată de blending.

Nuanţele mate pastelate, aplicate difuz pe toată suprafaţa pleoapelor, este tendinţa inspirată de magia anilor ’50, iar linia fină de eyeliner, prelungită atât în colţul intern, cât şi cel extern al ochiului, completează machiajul minimalist. Putem opta pentru paletele cu textură mată Avon True, iar tuşa la baza genelor poate fi creată cu nuanţa Blackest Black a creionului retractabil Avon True Glimmestick.

Buzele conturate cu nuanţe de roşu în textură mată este una dintre tendinţele Parisian chic pe care am remarcat-o pe podiumurile din săptamana modei. Nuanţele de roşu din colecţia Avon True Perfectly Matte şi cele din mark. Liquid Lip sunt perfecte pentru a fi integrate în trusa de machiaj.