Șervețele Micelare pentru zeci de demachieri

Poate te-ai speriat când ai auzit ce ne propunem să se întâmple la Beauty Hour Challenge. Nu cumva îți iriți tenul machiându-te și demachiându-te de atâtea ori? Nu! Șervețelele micelare combină eficiența cu hidratarea într-o formă rapid de folosit oriunde, oricând. 

Despre eficiența tehnologiei micelare: micelii compuși din microsfere au in compozitie 2 structuri: lipofilă și hidrofilă. Partea lipofila dizolva sebumul si machiajul, adica tot ce are structura uleioasa, in timp ce partea hidrofila curata pielea si desavarseste demachierea.

Pe lângă tehnologia micelară ce ajută la dizolvarea și îndepărtarea rapidă a machiajului, sebumului și alte impurități, Șervețelele Micelare au în componență vitamina E și Acizi Omega 3.

  • Vitamina E este una dintre cele 3 vitamine esențiale pentru un ten perfect (celelalte sunt A și C) si se gaseste in mod normal in stratul protector al pielii, dar de cele mai multe ori este deficitara. Efectele ei sunt: tratarea semnelor, cicatricilor, acneei, estomparea petelor și ridurilor, dar și hidratarea. In plus are efect fotoprotector (din pacate blocheaza doar radiatia UVB) si antioxidant, tinand pielea departe de efectul nociv al poluarii.
  • Acizii Omega 3 au rolul de a lăsa pielea hidratată, de a elimina efectul de piele strânsă, uscată ce apare destul de des după curățarea tenului. Acizii grași ajută la restaurarea grăsimilor pierdute în piele și revitalizează pielea uscată.
  • Formula este adecvată și pentru zona sensibilă a ochilor.
  • Formula extrem de blanda si protectoare a servetelelor le face potrivite si pentru persoanele care necesita demachieri repetate pe parcursul unei zile.