Ritualul Mission pas cu pas

Secretul ritualului zilnic japonez constă în hidratarea în straturi multiple, începând cu cele mai lejere formule şi terminând cu aplicarea unei creme care construieşte o barieră protectoare invizibilă pe piele.

1. Curăţare: SPUMĂ DELICATĂ

Experții japonezi în îngrijirea pielii recomandă spuma de curăţare la începutul ritualului, imediat după demachierea ochilor. Spuma și-a câştigat popularitatea datorită formulei delicate care curăţă eficient toate impurităţile, pregătind pielea pentru nutrienţii formulelor care urmează să fie aplicate.

2. Hidratare în profunzime: LOȚIUNE

Hidratarea intensă cu o loţiune este un pas cheie în ritual. Loţiunea hidratantă japoneză este o formulă complet nouă pe piaţa europeană. Similare produselor tonice, aceste loţiuni sunt folosite după curăţare pentru a restaura pH-ul optim al pielii şi pentru a oferi o hidratare intensă - exact ca un ser. Astfel, pielea devine fină, netedă și pregătită să absoarbă mai bine nutrienţii din formulele următoare.

 

 

3. Hrănire concentrată: LAPTE CU ESENȚĂ BOGATĂ

Formulele hrănitoare concentrate, numite în japoneză „esenţa tinereţii” reprezintă al treilea pas al ritualului. Conferă pielii o gamă variată de ingrediente nutritive care pătrund în straturile epidermei şi previn îmbătrânirea pielii. Formulele esenţă sunt mai dense și mai concentrate decât loţiunile, aşadar trebuie aplicate imediat după acestea.

 

4. Protecţie: CREMĂ DE FAȚĂ

Aplicarea cremei de faţă este pasul final al ritualului japonez. Rolul său nu este doar de a hrăni în profunzime pielea, ci şi de a forma o barieră invizibilă de protecţie, datorită căreia nutrienţii absorbiţi în paşii anteriori rămân în epidermă, oferind pielii toate resursele necesare pentru menținerea unui aspect tânăr.

 

Afla mai multe si comanda de aici.