Ritualul de îngrijire Anew Ultimate

Tags: 

Pentru a fi eficientă, îngrijirea tenului nu trebuie să fie una punctată și ocazională, dar să reprezinte un ritual. Folosește produsele care se potrivesc tipului tău de ten și aplica-le zilnic. Ioana Simian, medic-dermatolog și specialist Avon îți dă detalii despre ritualul de îngrijire Anew Ultimate.

Gama Anew Ultimate este o formulă completa de îngrijire a pielii – o cremă de zi, o cremă de noapte, o cremă pentru conturul ochilor și o mască de față exfoliantă. Folosindu-le, realizăm îngrijirea completă antirid mergând pe cele două căi esențiale: prevenție și îngrijire activă.

Complexul celluvive și extractul de tiliacoră stimulează producția de colagen și reînnoirea celulară de care are maximă nevoie tenul matur.

Crema de zi cu protecție solară hidratează, hrănește pielea, limitează impactul radicalilor liberi și realizează un înveliș salvator pentru piele: protecția solara.

Filtrele blochează atât radiația UVB cât și UVA răspunzătoare în mare parte de îmbătrânirea cutanată. Nu uitați, și în perioada iernii, soarele este nociv, mai ales în asociere cu zăpada care reflectă până la 80% din razele acestuia.

Crema de noapte intervine activ în procesul de refacere a structurilor pielii; atentie, aceasta formulă se aplică doar seara, din cauza texturii mai emoliente și a ingredientelor active care pot înroși tenul la soare. Textura sa emolientă sigilează ingredientele active, crescându-le eficacitatea și totodată asigură o hidratare de lunga durată.

Crema de ochi e parte a ritualului de îngrijire, pentru că ea completează deficitul caracteristic zonei oculare: piele subțire, cu strat gras, protector deficitar, predispusă la iritații, uscăciune și ridare precoce. Vine într-o formulă duală de cremă intens hrănitoare, care se aplică dimineața și seara și un elixir, adica un concentrat de ingrediente antirid recomandat seara în zona superioara a ochilor. Este testată oftalmologic pentru un plus de siguranță.

Masca Anew Ultimate Gold realizează o exfoliere mecanică, lasând pielea neteda și luminoasă. Aurul bioactiv din compoziția ei stimulează metabolismul celular, accelerând procesele de refacere a pielii.

În Campania 3 poți comanda toate cele 4 produse din ritualul de îngrijire într-un singur Anew Box.