Read my lips

Tags: 

De-a lungul timpului am reținut regula de aur a machiajului: folosim un singur accent cromatic – un ruj puternic, un machiaj expresiv al ochilor, blush sau sprâncene evidențiate. Ce facem, dacă rujul ales nu este nici intens și nici nude, ci are o nuanță mai deosebită de pastel.

Roxana Minea, Make-up Artist Avon, ne învață cum îl integrăm armonios în look-ul de primăvară.

Nuanţele pastel, lila, piersica, crème brulee şi roz pudrat sunt opţiunea perfectă pentru un look feminin, delicat în tendinţele sezonului de primavară. Aceste nuanţe vor scoate subtil în evidenţă trăsăturile, iar unul dintre beneficiile rujului mark. Epic este primerul din compozitie, astfel că te poţi bucura de culoare intensă şi buze hidratate cu un singur produs.

Poţi urma aceste sfaturi pentru a pune în valoare noile nuanţe din colecția mark. Epic:

Adaugă un strop de intensitate cu o bază făcută din creionul contur

Pigmentul din rujurile mark. Epic oferă culoare intensă şi pot fi aplicate ca atare, pe buzele demachiate, iar pentru intensitate maximă, nuanţele pastel pot fi folosite peste creionul contur în nuanţă similară cu cea a rujului.

Luciu seducator pentru buze apetisante

Puţină luminozitate pe centrul buzelor le va face să pară mai pline, iar pentru acest pas vă recomand uleiul de buze Avon True.

Trăsături conturate şi blush pe mărul pomeţilor

De asemenea, machiajul tenului joacă un rol important pentru echilibrarea cromatică. Paleta duo mark. pentru conturarea şi iluminarea trăsăturilor, împreună cu nuanţa de fard de obraz potrivită rujului pastel ales, vor face tenul să pară luminos şi îmbujorat.

Pastel pentru machiajul ochilor

O culoare similară cu cea a rujului va face deliciul acestui machiaj primăvăratic. Nu trebuie să vă mai faceţi griji să combinaţi nuanţele, ci mai degrabă să purtaţi lookul cu încredere.