Păr voluminos? Am descoperit rețeta!

Tags: 

Dacă ai deschis acest articol, probabil ne împărtășești visul de a ne trezi zi de zi cu un păr voluminos, mătăsos, care se aranjează super simplu și rapid. Nu te gândi că nu avem și alte visuri, mai profunde, mai cu însemnătate, avem! Dar nici nu ne putem minți că un astfel de păr nu ne-ar face viața mai frumoasă.

Pe calea urmăririi acestui vis am dat de câteva trucuri care fac părul voluminos, curat și strălucitor realitate și pe care le împărtășim azi cu voi.

  1. Spălatul părului ar trebui să dureze minimum 5 minute, timp în care speli părul de 2 ori: o dată pentru a înlătura produsele, praful, sebumul din păr și a doua oară pentru a masa atent scalpul. Pentru a maximiza efectul de volum, îți recomandăm Șamponul Advance Techniques Miracle Densifier îmbogățit cu complexul inovator Hialuronic-peptida ce reface structura părului și oferă volum rădăcinilor.
  2. La fel ca pielea ta, și scalpul are nevoie de exfoliere. Așadar, pentru a doua spălare, amestecă un pumn de zahăr în cantitatea de șampon pe care o folosești și masează ușor scalpul, cu buricele degetelor, folosind mișcări circulare. Masează întreaga suprafață a scalpului.
  3. Folosește balsamul doar pe lungimea părului, odată ajuns pe scalp, balsamul va îngrășa rădăcinile și părul va arăta curat maximum 2 zile.
  4. Pentru mai multă strălucire, încheie clătirea cu apă rece. Suportabil de rece, nu ca gheața, chiar nu vrem să răcești. Și din același motiv, de a nu răci, te sfătuim să îți usuci părul cu foenul. Dar ajungem și acolo.
  5. Odată clătit bine-bine, pune părul într-un prosop și lasă-l câteva minute.
  6. Aplică produsele de care ai nevoie pe părul umed. Noi îți recomandăm să aplici pe toată lungimea firului de păr Tratamentul Advance Techniques pentru densitate. Conține acid hialuronic și oferă volum instant, fără a încărca părul.  
  7. Pentru mai mult volum, folosește-te de foen și usucă-ți scalpul și rădăcinile stând cu capul aplecat în jos.
  8. Stilizează restul părului folosindu-te de o perie pentru bucle. Tot ce trebuie să faci este să strecori peria pe sub șuvițele de păr și să tragi ușor peria de la rădăcină spre vârf rotind peria.
  9. Să vezi și să nu crezi! Șamponul uscat trebuie folosit chiar din prima zi, nu doar atunci când mai amâni o zi spălatul pe cap. Îl aplici la rădăcină, apleci din nou capul și îl masezi bine. Vei vedea că șamponul îi va da și mai mult volum. Cu al nostru minunat Șampon uscat Advance Techniques nu trebuie să îți faci griji, căci nu lasă nicio urmă.
  10. Pentru a-i da textură fără a-l încărca, nu aplica fixativul direct pe păr. Aplică fixativul pe perie sau pe palme și trece peria sau degetele prin șuvițe cu atenție, pentru a nu rupe firele de păr.

Dacă îți prinzi părul, poți ține cont de următoarele sfaturi:

1. Folosește-te de accesorii pentru a crea senzația de volum.

Accesoriu cordeluță

Accesoriu elastic

2. Dacă îți împletești părul, trage de împletituri pentru a face codițele să pară mai voluminoase.

3. Nu abuza de fixativ. Cumințește firele rebele folosindu-te de o periuță de dinți pe care pulverizezi fixativ.

4. Colorează marginile scalpului cu fard de pleoape mat, în aceeași nuantă cu părul pentru a da senzația de păr des.

5. Dacă îți tapezi părul, folosește balsam pentru a-l descurca fără să îl rupi.

Sincer, regulile de aur sunt să fii blândă și răbdătoare când vine vorba de părul tău. Nu îl strânge prea tare, prea rău, prea mult, nu îl descurca trăgând de firele de păr, nu aplica produse în exces și nu îl lăsa să ajungă în puncte critice: nici nu îl usca spâlându-l foarte des, dar nici nu îl lăsa să se îngrașe foarte tare.