Ochi zâmbitori cât ai clipi

 

În sezonul rece, și nu doar, pielea ta are nevoie de o îngrijire specială. Odată ce-ți alegi o cremă potrivită pentru îngrijire zilnică, ai grijă să adaugi și una pentru zona din jurul ochilor pentru a completa ritualul de frumusețe. Ioana Simian, medic-dermatolog și specialist Avon ne-a povestit cum să alegi o cremă ce ar răspunde nevoilor pielii tale.

De ce crema de ochi este necesară?

Zona din jurul ochii este cea mai sensibilă parte a pielii tale. Glandele sebacee lipsesc în această zona a feței, prin urmare la nivelul ei un se formează o película protectoare de sebum, care ar proteja-o. Mai mult, pielea la nivelul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul. Așadar, zona din jurul ochilor riscă o deshidratare extrem de mare, urmată de formarea timpurie a ridurilor.

Cum îngrijești zona din jurul ochilor?

Pentru a păstra pielea din jurul ochilor tânără, ai nevoie de o îngrijire complexa care să hidrateze și să hrănească pielea.

Anew Clinical Duo este formula completă 2 în 1, ce garantează o îngrijire eficientă ochilor tăi. Tratamentul conține aminoacizi și uт complex de pelipeptide care suplinesc elastina și colagenul deficitar. Are în compoziție factori de hidratare intensă (uree), dar și reparatori. Formula Duo, gel și crema, este special concepută pentru nevoile fiecărei zone din jurul ochiului.

Gelul îngrijește pielea pleoapei superioare. El se aplica până la nivelul sprâncenei și în zona laterală a ochiului pentru efectul de lifting, netezirea ridurilor, aspectul de pleoapa căzută și „laba de gâscă”.

Formula cremoasă hidratează intens partea inferioară, crește fermitatea pielii subțiri. Totodată reduce cearcanele și pungile de sub ochi prin stimularea circulației și reducerea pigmentării la acest nivel.

Împreună, cele două formule ale Anew Clinical Duo, redefinesc conturul ochiului. Produsul este hipoalergic și poate fi utilizat în cazul ochilor sensibili.