Masca Anew Gold

Ce facem atunci când nevoile tenului nu mai sunt îndeplinite prin pașii de bază: curățare și hidratare? Ne răsfățăm pielea cu o mască ce îi răspunde la „cerințele speciale”

Cerințele sunt variate și complexe, dar, din fericire, la fel este și gama Anew. O gamă de îngrijire a tenului ce și-a propus încă din 1992 să facă știința îngrijirii accesibilă. De atunci, peste 30 de tehnologii au fost patentate, iar portofoliul continuă să fie extins cu produse axate pe nevoi individuale. 

Masca Anew Ultimate Gold este o mască ce se simte, arată și miroase cu adevărat luxuriant.

Conține extracte de plante și un complex de vitamina B3, ce întărește bariera de protecție și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Masca de aplică într-un strat subțire, uniform, pe tenul proaspăt curățat, evitând zona ochilor și a gurii. Se lasă 10-15 minute, până când formula se usucă complet pentru a putea fi înlăturată cu ușurință, de la bărbie înspre frunte.

Pielea arată și se simte hidratată, tonifiată, radiantă. Beneficiile antirid sunt vizibile după prima aplicare: liniile fine sunt reduse, iar elasticitatea și tonusul pielii sunt accentuate. 

Urmăreşte tutorialul pentru a afla mai multe detalii: