Make-up must-have

Tags: 

Știm că-ți plac produsele inovative! Din acest motiv împreună cu Roxana Minea, Make-up Artist Avon, îți recomandăm două lansări Avon, absolut indispensabile în trusa ta de machiaj.

Ulei de buze hidratante

Nu este um secret că orice ruj arată mai bine pe buze îngrijite și hidratate. Noutatea în materie de îngrijire a buzelor o reprezintă uleiul de la Avon True. Nu este nici balsam, și nici um luciu de buze. Uleiul este o formulă-hibrid a celor două. Aceasta nu e lipicioasă și oferă buzelor beneficiile de îngrijire a unui balsam.

Disponibil în două nuanţe, uleiul de buze Avon True este îmbogăţit cu ulei de jojoba, ulei de avocado, ulei de cocos şi vitamina E. Acesta hrăneşte buzele în profunzime şi le oferă un luciu natural seducător, având un efect instant de mărire şi netezire a suprafeţei acestora.

Mascara cu um efect hipnotizantă

Pentru pasionatele de make-up, aplicarea mascarei este deja o rutină. Este produsul pe care îl folosim aproape în fiecare zi şi reuşim să ne evidenţiem privirea cu doar câteva mişcări. Folosim oare mişcările corecte şi produsul potrivit?

Ce este special la mascara mark. Big&Phenomenal? Avem în sfârşit o perie revoluţionară 3 in 1, care ne garantează o privire hipnotizantă dintr-o singură aplicare, datorită rezervoarelor adânci între peri care reţin mai multă formulă. Totodată, ne putem bucura de precizie în aplicare, atât pentru genele superioare şi inferioare, datorită perilor flexibili care separă şi acoperă uniform şi a vârfului detaliat care prinde şi defineşte cele mai mici gene, atât din rama inferioară a ochilor, cât şi din colţul intern sau extern.