Machiaj nude vs expresiv

Tags: 

De câte palete de farduri are nevoie o femeie? Mereu de una nouă, cu ajutorul căreia va putea crea cât mai multe machiaje și experimenta din suflet. Am lansat două palete în gama mark. Ambele sunt universale și potrivite pentru machiaje naturale, clasice, intense și extravagante. Roxana Minea, Makeup Artist Avon ne-a explicat cum le folosim.

Chiar înainte de începerea sezonului primăvară-vară, Avon lansează noile palete mark. cu 8 nuanţe. Acestea sunt foarte versatile și pote fi adaptate tuturor tonurilor și subtonurilor pielii pentru că au atât tonuri calde, atât și reci.

Paletele noi din gama mark. combină farduri cu texturi mate şi irizate, pigmentate şi persistente, ce pot fi aplicate umed sau uscat. Aplică-le cu cu degetele, în special pe cele cu textura irizată și metalică sau cu pensulele speciale pentru machiajul ochilor. Pentru aplicarea umedă sau transformarea texturii pudrate în eyeliner folosește spray-ul fixativ.

 

Paleta cu nuanţe neutre Nude Muse este ideală pentru machiajul de zi, nude sau soft smokey eye în nuanţe de maro. Este de asemenea extrem de utilă pentru cele care vor un machiaj minimimalist, natural, care poate fi obţinut în scurt timp, cu minim de efort şi accesorii.​

 

Paleta Rock and Stone va fi preferata celor care îndrăznesc să poarte culoare şi să experimenteze diverse lookuri în tendinţele sezonului. Pasionatele machiajului smokey eyes dramatic în diferite nuanţe se vor bucura de diversitatea şi versatilitatea acestei palete.

Care-ți place mai mult?