Încearcă top 3 stiluri cu noul Beauty Box

 Cucerește trendurile noului sezon și hai să încerci împreună cu Avon îndrăznețele look-uri!

În acest sezon Avon a lansat noul Beauty Box, iar împreună cu  Roxana Minea, make-up artistul nostru am creat niște look-uri îndrăznețe cu produsele conținute. Hai și tu să le încerci!

       1.Viața în roz pudrat

 

 

  Primul pas pe care trebuie să îl faci este să aplici batonul iluminator in nuanța Candlelight pe punctele cele mai înalte ale feţei, pentru a scoate în evidenţă trăsăturile. Accentuează la baza genelor folosind creionul contur True Colour Diamonds în nuanţa Brilliant Amethyst şi alungeste pentru un efect cat-eye. Apoi,  aplică două sau trei straturi de mascara Big and False lash.  Desenează fire în sprânceană pentru un efect natural cu ajutorul creionului contur pentru sprâncene Perfect Brow Sculpting.

Ultimul pas pe care trebuie să îl faci este să conturezi toată suprafaţa buzelor folosind creionul contur, iar la final un strat de ruj lichid Mark nuanța Kissy face.

Puţină strălucire pe unghii aplicând lacul de unghii Pro+ Nail in nuanța Froasted Peach şi un strop de parfum Far Away Rebel… Ești gata!

        2. Priviri îndrăznețe 

 

 

Adaugă stralucire tenului cu ajutorul iluminatorului candlelight glow. Acentuează privirea cu o linie subţire la baza genelor. Este trucul care scoate în evidenţă forma ochilor şi oferă senzatia de volum genelor, apoi aplică două straturi de mascara şi foloseşte o periuţă curată pentru a înlătura excesul.

La final, conturează buzele, estompează marginile şi adaugă puţin ruj lichid cu degetele pe centul buzelor, pe pleoape şi mărul pomeţilor. Pulverizează aroma Far Away Rebel și obține un look sofisticat!

 

      3.Strălucire luminoasă

 

 

 Începem prin a aplica iluminatorul  Candlelight sub sprânceană şi pe puntea pomeţilor pentru evidențiere, apoi conturează toată pleoapa superioară cu nuanţa Brilliant Amethyst şi estopează către pliu pentru un efect smokey. Foloseşte creionul pe pleoapa inferioară în coltul extern, apoi  aplică creionul de buze pe centrul pleoapei inferioare şi difuzeaza catre coltul intern. Desenează linii în sensul creşterii firelor din sprânceană pentru a completa natural forma acestora cu ajutorul creionului contur pentru sprâncene Perfect Brow Sculpting. Foloseste degetele pentru a aplica difuz rujul lichid mat mark nuanța Kissy face, iar în centrul buzelor şi deasupra arcului lui Cupidon un strop de Candlelight glow.

Puţin parfum şi o manichiură impecabilă în nuanţe metalice şi esti gata de petrecere!