Extractul de trandafir

Florilor le șade bine și în buchete parfumate, și în componența produselor tale de îngrijire. Trandafirul, bunăoară, le poate oferi aroma, culoarea... și beneficiile necesare pielii noastre. Ioana Simian, medic-dermatolog și specialist Avon, explică de ce e bine să muți trandafirii din vază direct... în trusa ta de cosmetice.

Extractul de trandafiri se obține prin distilarea la abur a petalelor și este o sursa bogata de antioxidanți, vitamine și acizi grași cu efect benefic asupra pielii. El previne îmbătrânirea precoce, protejează pielea de radicalii liberi proveniți din poluare și stimulează procesele de refacere cutanată. Are efecte antiseptice și antibacteriene accelerând procesul de cicatrizare a pielii.

Crema de față de la Avon Naturals catifelează și oferă luminozitate pielii, iar apa de trandafiri din Avon Care este perfectă pentru curățarea și revigorarea instantă a tenului tău.

Produsele de îngrijire a corpului care au la bază extractul de trandafir – gelul de duș Andalusian Bliss din Senses ș spumantul pentru baie – au o textură catifelată și răspund pentru hrănirea și hidratarea pielii corpului.

Continuă ritualul cu o aromă de primăvară – Avon Dreams, care combină notele de trandafir cu cele de prune uscate și lemn de cedru.

Iar pentru buze alege nuanța petalelor de trandafiri din gama Avon True Delicate Matte.

Perfect! Ești gata să înflorești!