Despre Șervețelele Micelare și Crema Nuanțatoare Nutra Effects

Tags: 

În acest articol vă vom prezenta pe scurt câteva beneficii și sfaturi pentru 2 produse pe care în Campania 10/2018 le găsiți la 14.99 RON.

Este vorba de o noutate a gamei Nutra Effects: Șervețelele micelare și de Crema nuanțatoare Nutra Effects din gama Radiance.

Șervețelele micelare au în compoziție 3 ingrediente ce se completează perfect una pe cealaltă lăsând pielea curată și hidratată.

  • sunt ideale pe timp de vară deoarece pot fi luate cu voi oriunde: la sală, la plajă, la alergat. Le puteți păstra mereu în geantă și folosi atunci când simțiți nevoia să vă curățați tenul. Bineînțeles, nu uitați să aplicați după curățare o cremă cu factor de protecție pe timp de zi și o cremă hidratantă seara.
  • În spatele eficienței acestor șervețele stă tehnologia micelară. Adică micelii compuși din microsfere ce au in compozitie 2 structuri: lipofilă și hidrofilă. Partea lipofila dizolva sebumul si machiajul, adica tot ce are structura uleioasa, in timp ce partea hidrofila curata pielea si desavarseste demachierea.
  • Pe lângă tehnologia micelară ce ajută la dizolvarea și îndepărtarea rapidă a machiajului, sebumului și alte impurități, Șervețelele Micelare au în componență vitamina E și Acizi Omega 3.
  • Vitamina E este una dintre cele 3 vitamine esențiale pentru un ten perfect (celelalte sunt A și C). Efectele ei sunt: tratarea semnelor, cicatricilor, acneei, estomparea petelor și ridurilor, dar și hidratarea. Mai mult, vitamina E ajută la curățarea pielii, așa că dă o mare mână de ajutor micelilor.
  • Acizii Omega 3 au rolul de a lăsa pielea hidratată, de a elimina efectul de piele strânsă, uscată ce apare destul de des după curățarea tenului. Acizii grași ajută la restaurarea grăsimilor pierdute în piele și revitalizează pielea uscată.
  • Formula este adecvată și pentru zona sensibilă a ochilor

Cât despre Lotiunea nuantatoare pentru luminozitate cu SPF 20, aceasta face parte din gama Radiance Nutra Effects, o gamă ce reda luminozitatea si sanatatea tenului afectat de pigmentarile inestetice datorita extractului de Strelitzia, Complexului Active Seed si uleiului din seminte de fructul pasiunii.

Aceste ingrediente:

  • stimuleaza productia de colagen 3
  • hidrateaza pielea, facand-o neteda si radioasa
  • stimuleaza refacerea celulelor pielii

Pe lângă toate aceste beneficii, această cremă, conține micro particule ce se adaptează nuantței tenului și îl nuanțează, rezultatul final fiind un ten uniformizat, cu un aspect al imprefecțiunilor redus.

Toate acestea sunt hipoalergenice, testate alergologic, fara parabeni.