Curățarea – primul pas pentru un ten frumos, mătăsos, (aproape) veșnic tânăr

Tags: 

 

Se spune că regina Cleopatra se înbăia în lapte și uleiuri pentru o piele strălucitoare, mătăsoasă și veșnic tânără. Așadar, inovațiile zilei de azi sunt practic combinații reușite de ingrediente folosite încă din antichitate, „îmbuteliate” în recipiente moderne, accesibile tuturor.

 

Știai că tenul neîngrijit atrage după sine îmbătrânirea prematură a pielii? Aerul poluat, fumul, machiajul, astupă porii și, necurățate, pot avea efecte urâte pentru tenul nostru.

Cu siguranță știai! Însă, cu toate acestea, din lipsă de timp, oboseală sau simplă comoditate, uneori omitem acest pas vital din ritualurile de seară și dimineață.

Dacă urăști să îți pierzi minute întregi și uneori până la 10 dischete (ATENȚIE: trebuie să ne demachiem până când dischetele sunt complet albe, curate) pentru a te asigura că tenul tău este total make-up free, avem cea mai bună soluție pentru tine: Balsamul de curățare ANEW.

 

Pe lângă faptul că este natural și extrem de gentil cu tenul tău, îți va economisi o grămadă de timp.

Cum îl folosești

În primul rând, te asiguri că ai mâinile curate, deoarece te vei folosi de degete pentru a scoate produs din recipient. În recipient, produsul are aspectul unei ceri, însă vei observa că în contact cu pielea, se va înmuia. Iei cantitatea unui bob de strugure și îl masezi între palme până când balsamul devine uleios.

Aplici uleiul pe față și masezi pentru ca acesta să dizolve machiajul.

Odată ce uleiul e întins pe toată fața, adaugi apă călduță. În acest moment, uleiul se transformă într-un balsam lăptos. Rolul său? Va elimina cu ușurință întregul ulei și va lăsa tenul mătăsos, fărp a se simți deloc uleios.

 

Alte motive pentru care IUBIM Balsamul de curățare Anew:

Prin formula uleioasă asigură un strat de protecție pentru ten. Poate ai observant că de la apa micelară, tenul poate rămâne uneori destul de uscat.

Este testat olfamologic, deci este perfect pentru a demachia mascara încăpățânată.

Are în compoziție ingrediente mirifice: unt de cacao, unt de shea, unt de Murumuru (are un nume amuzant, dar calitățile sale de vor convinge: contribuie la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii, regenerator cutanat, favorizează și menține elasticitatea pielii, protector al filmului hidrolipidic al pielii, se absoarbe repede, nu lasă senzaţie grasă pe piele și este antioxidant.)

 

Îți place să duci totul la următorul nivel? Și nouă!

Prosopelul de muselină va fi o binecuvântare dacă până acum te chinuiai să înlături măștile cu degetele. Acesta înlătură cu ușurință orice formula cremoasă, uleioasă, exfoliând foarte ușor tenul. Așa că pielea cu textura ca de mătase va fi a ta, zi de zi.