Cum să îți alegi mascara perfectă

Tags: 

Aşa cum ne alegem produsele potrivite petru tipul de ten, formula de mascara şi aplicatorul potrivit vor face diferenţa pentru genele noastre. 

Diferitele forme şi mărimi ale periei aplicatoare vor depune o cantitate mai mică sau mai mare de produs, iar alegerea se face în funcţie de lungimea şi desimea genelor.

Peria aplicatoare voluminoasă este creată pentru persoanele care îşi doresc să ofere volum genelor, în acest caz, cu cât este mai mare aplicatorul, cu atât va depune mai mult produs. Aici îți recomandăm produsele din gama Big & ... (între 19.99 RON și 27.83 RON)

Peria aplicatoare subţire, pe perişori scurţi si deşi, este perfectă pentru a obţine alungire, fiind destinată persoanelor cu gene scurte. În această categorie intră Winged Out (17.99 RON), SuperExtend (16.99 RON) și SuperSHOCK (15.99 RON).

Pentru desime şi separare vă recomand peria aplicatoare în formă de migdală, cu cele două capete ale aplicatorului cu diferite lungimi ale perilor. Cu vârful periuţei vom putea accentua în colţul intern şi extern şi genele de pe pleoapa inferioară, iar capătul opus va depune mai mult produs pentru efect maxim de volum. Aici vă recomandăm noua mascara Ultra Volume (19.99 RON) pentru care noi ne-am declarat dragoste eternă (sau mai bine spus, până la următoarea apariție inovatoare).

Aplicatorul în formă de clepsidră ca Wide Awake (17.99 RON) depune o cantitate uniformă de produs, deoarece se adaptează perfect formei ochilor şi oferă volum inclusiv în zona centrală. Este perfectă pentru persoanele care preferă să aplice mai multe straturi de produs, fără să obţină un efect de gene încărcate. 

Pentru efect maxim, nu ezitaţi să asociaţi două tipuri de mascara cu aplicatoare diferite, pentru a obţine atât volum, cât şi alungire.

Sperăm că am făcut ceva lumină prin portofoliul nostru de peste 20 de tipuri de mascara (haha... WOW! Cum am ajuns aici?!)