Cum obții efectul pielii catifelate?

Tags: 

În Campania 03 am lansat un produs revoluționar în gama Anew. Acesta completează ritualul antirid, fără a lăsa senzația de grăsime sau un aspect lucios. Împreună cu Ioana Simian, medic-dermatolog și specialist Avon, am aflat prin ce produsul este miraculos.

Gelul infuzat cu ulei Anew Multi-performance Silkened este un produs unic datorită unei texturi aparte. Formula 2-în-1, adica, atât hidrofilă, cât și lipofilă, realizează hidratarea imediata și hrănirea în profunzime a tenului. Conținutul de glicerină susține funcția hidratantă a produsului, iar infuzia cu uleiuri ușoare are rol de protecție și efect emolient pentru piele.

În plus, dincolo de aceste roluri, Anew Oil-in-gel combate activ procesele de îmbătranire celulară, cauzată de influența factorilor externi (ex soare, poluare) sau interni (ex. hormonali).  Această intervenție activă este realizată în mare parte de extractul de tiliacora adăugat în compozitie precum de prezenta acidului glicolic și tiodipropionic. În plus, conține extractul de mătase și keratina cu rol reparator pentru tegumentul agresat.

Formula usoara, dar și hrănitoare în același timp, se mulează perfect pe orice tip de ten, fără să îl încarce. De aceea poate fi folosit de doua ori pe zi, dimineața ca bază de machiaj, Trebuie menționat faptul că aplicarea pe parcursul zilei este codiționată de folosirea în asociere a unei crema de protecție solară sau produs de make-up cu protecție solară, ingredientele sale active putând sensibiliza, înroși pielea la soare.