Buze numai bune de sărutat

Tags: 

Pasul 1 – Pregătește buzele

Ai nevoie de periuță de dinți, vaselină sau balsamul de buze preferat. Aplică-l pe periuță și exfoliază buzele cu mișcări delicate, circulare. Usucă buzele cu un șervețel moale și repetă masajul. În 2 minute vei simți mâncărime ușoară. După finisarea masajului buzele vor fi mai moi, revitalizate (puțin roșii) și mai mari.

 

Încearcă trucul!

Dacă vrei să păstrezi buzele mărite pentru mai mult timp, încearcă această rețetă. Ai nevoie de ulei de măsline sau unt de cocos, piper și scorțișoară. Amestecă jumătate de linguriță de condimente cu câteva picături de ulei și aplică acest amestec pe buze, masându-le delicat. Înainte de procedură, asigură-te că nu ești alergică la ingrediente.

Pasul 2 – Hranire!

Buzele pregătite astfel vor absorbi mai bine ingredientele hrănitoare. Dacă ai mai mult timp la dispoziție, aplică o mască sau ser pe buze. Te grăbești? Masează puțin balsam sau ulei în pielea buzelor – untul de cocos are un miros plăcut și hidratează perfect buzele. Urmează culoarea! Nu aplica rujul peste buze uscate, ci peste un balsam. Astfel rujul va fi mai persistent.

 

Încearcă trucul!

Mierea este un ingredient hrănitor care îți va ingriji natural buzele. Unge-o pe buze și încearcă să o păstrezi cât mai mult timp fără a o mânca :).

Pasul 3 – Conturul pentru buze

Împrietenește-te cu creionul-contur pentru buze. El nu doar împiedică împrăștierea rujului, ci oferă buzelor tale un aspect atrăgător. Alege un creion, care coincide cu nuanța rujului sau a balsamului tău, și aplică-l pe forma naturală a buzelor, astfel ele vor părea mai mari.

Pasul 4 – Consolidează culoarea

Buzele îngrijite și moi cer culoare. Dacă mergi la o petrecere, alege nuanțe vii și îndrăznețe – roșu, fucsia, corai. Folosește un ruj-cariocă pentru a se asigura că nuanța se va menține mai mult timp. Dacă folosești un ruj, tapează peste el puțin fard de obraj cu vârfurile degetelor. Pentru un efect 3D pune puțin luciu pe mijlocul buzei de jos. Ești gata de petrecere!