Bijuteriile din trusa de machiaj

Tags: 

LUXE este gama premium din portofoliul de produse de machiaj Avon. Aceasta este îndrăgită de catre femeile sofisticate pentru ingredientele preţioase şi formule exclusive de calitate premium. Produsele de machiaj LUXE pentru tem, ochi și buze, au la bază extracte de safir, diamante, mătase și perle, parteneri perfecți ale produselor de machiaj, dar și ale bijuteriilor.

Împreună cu Roxana Minea, Make-up Artist Avon, am analizat ingredientele produselor LUXE.

  • Extractul de safir alb este folosit pentru un efect iluminator produselor pentru machiajul tenului (fond de ten Luxe Silken, fond de ten Luxe Velvet Matte, pudră compactă Luxe, fardul de obraz Luxe Temptation);
  • Pudra de diamant negru este folosită în produsele pentru machiajul ochilor (mascara pentru volum şi contur lichid pentru ochi Luxe) ce oferă un amestec de culoare intensă şi volum.
  • Pudra de diamant (fond de ten 2 in 1 Luxe Cashmere) reflectă subtil lumina, reducând aspectul liniilor fine, rezultatul fiind un ten luminos şi catifelat.
  • Perlele (fond de ten Luxe Miracle Perfecting, baza pentru machiaj Luxe Fabulous, ruj Luxe Shine Brilliance) au efect iluminator, reuşind sa dea tenului tern un aspect odihnit, catifelat şi neted;
  • Mineralele (fond de ten Luxe Miracle Perfecting) ajută la menţinerea sănătaţii pielii, conferind o textură mătasoasă şi cremoasă.
  • Colagenul (balsamul de buze Luxe Silken, ruj Luxe Shape Sensation) este o proteină care tonifică pielea şi ii menţine elasticitatea, oferind un aspect neted buzelor.
  • Retinolul (balsam de buze Luxe Silken) este un derivat al vitaminei A, nutrient esenţial pentru menţinerea aspectului tânăr şi sănătaţii pielii. Acesta accelerează procesul de regenerare celulară şi producţia de colagen.
  • Extractul de mătase (ruj Luxe, luciu de buze Luxe) este folosit pentru strălucire şi catifelare, adăugând o senzaţie aparte de delicateţe.
  • Complexul antioxidant de peptide (fond de ten antirid Luxe Age Transforming) reprezintă fragmente de proteine, compuse din aminoacizi, care ajută la reintinerirea şi revitalizarea pielii. Fără peptide pielea îşi pierde fermitatea, apar ridurile şi se schimbă textura pielii.

Vă invităm să vă lăsaţi răsfăţate de gama de produse premium de machiaj!