Anotimpul părului sănătos

Tags: 

Timpul schimbător de februarie are un efect nu doar asupra dispoziției tale, dar și asupra pielii și firelor de păr. Și dacă dispoziția se restabilește instant când te vezi cu prietenii sau faci ceva pentru tine, șuvițele au nevoie de un pic mai mult timp și efort pentru restabilire. George Cozma ne povestește despre produsele cu uleiul de argan.

Folosirea produselor pe baza uleiului de argan ar trebui sa fie o prioritate atunci când vorbim despre îngrijirea și sănătatea părului nostru.

Uleiul de argan are proprietăți fantastice fiind bogat în nutrienti și acizi grași cum ar fi: vitamina E, omega 3, omega 6, omega 9 și antioxidanți care hrănesc părul din profunzime. Acesta previne ruperea și deteriorarea firelor de păr lăsându-ți părul moale și sănătos.

Produsele din gama Advance Techniques Moroccan Oil sunt perfect combo pentru părul obosit după o iarnă lungă. Șamponul, balsamul pentru păr și un ser hrănitor sunt soluția în cazul în care părul este obosit, deteriorat, electrizat.

Aplicarea serului se poate face pe părul umed, pe întreaga suprafață a firului sau doar pe vârfurile uscate și deteriorate, luptând cu efectul de vârfuri frizzy.