5 lucruri pe care ar trebui să le faci pentru pielea ta după o zi de plajă

1. Combină gelul de duș cu puțin ulei pentru un plus de hidratare. 

Aroma noastră preferată de gel de duș este California Glow. Este echilibrul perfect dintre arome feminine și fresh, datorită notelor de greprut și flori suculente de frangipani. Îți va revigora simțurile, dar și pielea datorită complexului de vitamine. Adaugă-i un strop de ulei hrănitor de argan. 

2. Fă-ți pielea să strălucească

Imediat după duș, pe pielea umedă, masează-ți pielea cu Uleiul pentru corp Planet Spa Radiant Gold cu extract de aur și Oud. Particulele aurii îți vor accentua bronzul, iar extractele din ulei îți vor face pielea extrem de catifelată. 

3. Calmează-ți pielea

Dacă simți că în anumite părți ale corpului pielea este fierbinte, folosește o cremă hidratantă, cu efect de calmare. Cele mai bune creme pentru aceste situații de criză sunt cele cu extract de aloe vera și cele pe bază de unt de cacao/Shea. Untul Avon Sun pentru îngrijirea pielii după plajă reunește cu brio în compoziția sa ambele elemente. 

4. Fă-ți o mască hidratantă pentru ten

Înainte de a aplica o mască hidratantă, asigură-te că tenul tău este perfect curat. Demachiază-te chiar dacă nu ai purtat machiaj pentru a elimina toate particulele de praf și murdărie. 

5. Nu îți neglija tălpile

De la atâta mers pe nisip, pielea de pe tălpi ți se va exfolia continuu. Ajut-o să se regenereze cu ajutorul unei creme hidratante și amplifică efectul cu ajutorul șosetelor speciale.