10 idei de manichiură de Crăciun

 

Dacă ești ca noi (Beauty Addict) nu vei găsi nicio problemă în a-ți petrece o oră pentru a crea fulgii de nea perfecți pe unghiile tale. Pare nebunesc, însă este ora ta de relaxare și, în plus, e dovedit științific că ai mai mult spor la scris documente, creat prezentări și ce mai ai tu de făcut dacă îți plac unghiile tale. OK, poate nu e chiar dovedit științific, dar hai să nu mai pierdem timpul și să trecem la treabă. 

Pasul 1 este aplicarea nuanței de bază pe unghiile pe care vrei să creezi fulgii de nea. 

 

Poți aplica orice nuanță vrei tu, iar pentru o manichiură mai sofisticată poți face anumite unghii de altă culoare și chiar și cu un alt fel de lac de unghii - mat, cu particule strălucitoare, cu efect de satin

 

Pasul 2: Așteaptă să se usuce lacul aplicat sau folosește un Spray pentru uscarea lacului de unghii. Apoi, cu ajutorul unei pensule foarte subțiri sau cu ajutorul unor bețișoare, creează fulgii de nea în felul următor: 

Pasul 3: Pentru a crea efectul de spațiu, adaugă și câteva puncte pe lângă fulgi: 

 

Pasul 4: Când lacurile sunt complet uscate, adaugă un Top Coat pentru a uniformiza straturile, a prelungi rezistența lacului de unghii și a evita crăparea sau fisurarea acestora. 

 

 

Ți-am pregătit, așa cum am promis în titlu încă 9 idei de stiluri în care îți poți face manichiura: 

În cazul în care preferi manichiuri mai colorate, optează cu încredere pentru nuanțele:

- festive din colecția mark. Gel Shine: Roses are Red, Emerald City, Sapphired Up, Red Velvet

- toate nuanțele din colecția mark. Mineral Crush

- lacurile de unghii mate Magic Effects 

De asemenea, poți opta pentru o manichiură mai minimalistă, rezumându-te la o combinație de negru-alb/argintiu. Sau îți poți crea o manichiură elegantă alegând o nuanță pală pentru baza de culoare și alb pentru crearea fulgilor de nea. 

Dacă îți dorești nuanțe pale, te poți baza tot pe mark. Gel Shine: nuanțe ca Moondust, SheerLove, Nudeitude, Rainwashed