Frumusețe

Se spune că schimbarea vine doar din interior, și suntem total de acord! Însă, sunt și lucruri mici pe care le poți face, ce ușor-ușor vor avea un adevărat impact în viața ta.  1. Încearcă un machiaj nou!
Ceea ce ne hrănește corpul formează fundamentul pentru tot restul vieții și ne afectează calitatea relațiilor, cariera, creativitatea și starea de fericire în general.
Celulita este o problema cosmetica si nu o afectiune.
Spune sincer: de câte ori ți-ai propus să ieși din zona de confort, să experimentezi mai multe machiaje, nuanțe, stiluri, dar ai ajuns aproape de fiecare dată la birou/cursuri cu doar ceva mascara și fond de ten aruncate în grabă?
Frumusetea, tineretea pielii inseamna sanatate. Varsta noastra cronologica nu are aproape nimic de-a face cu varsta pielii. Totul este legat de ceea ce ii oferim, de la factorii agresivi externi pana la ingrijirea potrivita varstei.
Suntem atat de diferite, desi pastram ceva in comun: preocuparea continua pentru frumusetea si sanatatea tenului. Cum este tenul tau diferit de al altor femei? De ce tu te lovesti de anumite probleme si alte persoane nu? Care sunt produsele potrivite tie?
Frumusetea pielii noastre are un pret, care nu se traduce in zecile de recipiente de crema achizitionate uneori compulsiv, ci in aplicarea constanta si corecta a unui ritual de ingrijire, potrivit necesitatilor tenului. Cu ce incepem ingrijirea pielii indiferent de varsta?
Trebuie să ți se fi întâmplat: erai în fața oglinzii de la chiuvetă, te spălai pe mâini sau pe dinți și ai început să îți analizezi tenul atent. Din ce în ce mai atent. Ai văzut un punct negru pe care nu te-ai putut abține și l-ai eliminat.
E absolut normal să te confrunți cu mici probleme ale tenului. O perioadă mai agitată se vede imediat pe tenul tău: cearcăne, un coș ici-colo. Dar nu ai de ce să îți faci griji. Te învățăm să îți acoperi orice urmă vizibilă de oboseală sau stres.