Frumusețe

              Despre îndepărtarea părului nedorit putem scrie multe pentru că metodele au evoluat din vremea Egiptului Antic până astazi. Alegera lor ține mai mult de confortul oferit, eficacitatea și rapiditatea metodei.             Cum ne epilăm?
Cum  să ne alegem nuanţa perfectă de ruj nude, care să se potrivească perfect tonului şi subtonului pielii, este între cele mai mari dileme ale pasionatelor de beauty.
Glen T. Anderson, Director Executiv de Inovare, Dezvoltare si Global Reasearch​, lucreaza la Avon de 22 de ani si este un jucator cheie in dezvoltarea noilor produse, aplicandu-si cunostintele din domeniul stiintific pentru a descoperi produse care sunt apreciate in toata lumea.
Poate te-ai speriat când ai auzit ce ne propunem să se întâmple la Beauty Hour Challenge. Nu cumva îți iriți tenul machiându-te și demachiându-te de atâtea ori?
Ne pregătim intens de Beauty Hour Challenge și pentru că vrem ca atât Beauty Vloggerii ce ne-au acceptat invitația să stabilească un record WOW de machiaje și demachieri, cât și ca tu să ne iei toate premiile în concursurile de 10 mi
Dacă ai deschis acest articol, probabil ne împărtășești visul de a ne trezi zi de zi cu un păr voluminos, mătăsos, care se aranjează super simplu și rapid. Nu te gândi că nu avem și alte visuri, mai profunde, mai cu însemnătate, avem!
Știai că unghiile sunt o foarte bună oglindă pentru starea ta de sănătate? Ele pot indica boli și afecțiuni destul de grave, așadar nu trece cu vederea orice schimbare neobișnuită și consultă un medic pentru o diagnoză corectă.
În acest articol vă vom prezenta pe scurt câteva beneficii și sfaturi pentru 2 produse pe care în Campania 10/2018 le găsiți la 14.99 RON.
Aşa cum ne alegem produsele potrivite petru tipul de ten, formula de mascara şi aplicatorul potrivit vor face diferenţa pentru genele noastre.