Frumusețe

  Ca orice Beauty Addict, jucându-ne cu produse și machiaje, găsim tot felul de tehnici, tips&tricks pe care vrem să ți le prezentăm și ție. 
Nu stiu cate dintre noi se bucura de venirea sezonului rece, de frigul extrem, de zilele scurte, de soarele zgarcit. Dar stiu “acel ceva” care sigur nu e tocmai incantat: pielea noastra. De ce?
  În fiecare sezon, atât ritualul de îngrijire al tenului se schimbă, cât şi nuanţele alese pentru machiaj. Inspiraţia pentru alegerile cromatice poate fi chiar natura, iar toamna ne încântă cu nuanţe de verde, arămiu, cărămiziu, chihlimbar etc.
  1. Păstrează-ți standardele cât mai sus.  2. Înainte să spui ceva rău, întreabă-te „Chiar merită?” 3. Alege ținute simple, dar elegante.  4. Când greșești, cere-ți scuze în cea mai sinceră manieră.  5. Fii integră, chiar și-atunci când nimeni nu se uită. 
1. Combină gelul de duș cu puțin ulei pentru un plus de hidratare. 
  După cum știi, sarea, nisipul și soarele nu sunt cei mai buni prieteni ai părului tău, iar vacanțele la mare combină toate aceste elemente. Dar așa cum e în orice în viață, poți întoarce problemele în oportunități. *wink, wink*  
  Îmi trebuie, nu îmi trebuie? Aceasta este întrebarea. Și de cele mai multe ori, habar nu avem. Fie ajungem cu o geantă de plajă pe care ne gândim serios să o transformăm în troller, fie ajungem relaxate și vioaie, dar pe parcursul zilei, realizăm câte lucruri ne-ar fi fost de ajutor.