Frumusețe

LUXE este gama premium din portofoliul de produse de machiaj Avon. Aceasta este îndrăgită de catre femeile sofisticate pentru ingredientele preţioase şi formule exclusive de calitate premium.
Timpul schimbător de februarie are un efect nu doar asupra dispoziției tale, dar și asupra pielii și firelor de păr. Și dacă dispoziția se restabilește instant când te vezi cu prietenii sau faci ceva pentru tine, șuvițele au nevoie de un pic mai mult timp și efort pentru restabilire.
Un subiect extrem de important când vine vorba despre îngrijirea părului nostru îl are peria de par. Cum o alegem pe cea potrivită și pentru ce o folosim? George Cozma, Hair Expert Avon, vine în ajutor. 1. Pentru descurcare
De-a lungul timpului am reținut regula de aur a machiajului: folosim un singur accent cromatic – un ruj puternic, un machiaj expresiv al ochilor, blush sau sprâncene evidențiate. Ce facem, dacă rujul ales nu este nici intens și nici nude, ci are o nuanță mai deosebită de pastel.
De câte palete de farduri are nevoie o femeie? Mereu de una nouă, cu ajutorul căreia va putea crea cât mai multe machiaje și experimenta din suflet. Am lansat două palete în gama mark. Ambele sunt universale și potrivite pentru machiaje naturale, clasice, intense și extravagante.
Pentru a fi eficientă, îngrijirea tenului nu trebuie să fie una punctată și ocazională, dar să reprezinte un ritual. Folosește produsele care se potrivesc tipului tău de ten și aplica-le zilnic.
În Campania 03 am lansat un produs revoluționar în gama Anew. Acesta completează ritualul antirid, fără a lăsa senzația de grăsime sau un aspect lucios. Împreună cu Ioana Simian, medic-dermatolog și specialist Avon, am aflat prin ce produsul este miraculos.
Florilor le șade bine și în buchete parfumate, și în componența produselor tale de îngrijire. Trandafirul, bunăoară, le poate oferi aroma, culoarea... și beneficiile necesare pielii noastre.
Sezonul primăvară-vară vine cu noi produse, dar și cu noi tendințe. Ce să alegem? Color block sau nude? Mat sau metalic? Roxana Minea, Make-up Artist Avon, ne ajută să alegem din Broșură produsele potrivite trendurilor de primăvară-vară.