Frumusețe

1. Combină gelul de duș cu puțin ulei pentru un plus de hidratare. 
  După cum știi, sarea, nisipul și soarele nu sunt cei mai buni prieteni ai părului tău, iar vacanțele la mare combină toate aceste elemente. Dar așa cum e în orice în viață, poți întoarce problemele în oportunități. *wink, wink*  
  Îmi trebuie, nu îmi trebuie? Aceasta este întrebarea. Și de cele mai multe ori, habar nu avem. Fie ajungem cu o geantă de plajă pe care ne gândim serios să o transformăm în troller, fie ajungem relaxate și vioaie, dar pe parcursul zilei, realizăm câte lucruri ne-ar fi fost de ajutor.
  LEGUME&FRUCTE Vara este momentul ideal sa integrezi in dieta ta cat mai multe legume si fructe proaspete si sa faci un “raw food detox”, cu un repaus de la alimentele din sursa animala si cele gatite. Cum poti face asta?
  "Esti ceea ce mananci” iar acest lucru nu ar putea fi mai adevarat, mai ales cand vorbim de sanatatea pielii.
Mai mult decât accesorii ce îți completează perfect ținutele, mai mult decât fashion statements ce dau tonul verii, ochelarii de soare sunt esențiali pentru sănătatea ochilor tăi.
Look-ul lui Michelle Pfeiffer din Scarface a fost inspirația celor de la Cushnie et Ochs în ceea ce privește machiajul și părul pentru colecția de Primăvară - Vară 2017. 
Se spune că schimbarea vine doar din interior, și suntem total de acord! Însă, sunt și lucruri mici pe care le poți face, ce ușor-ușor vor avea un adevărat impact în viața ta.  1. Încearcă un machiaj nou!
Ceea ce ne hrănește corpul formează fundamentul pentru tot restul vieții și ne afectează calitatea relațiilor, cariera, creativitatea și starea de fericire în general.