Frumusețe

Mai mult decât accesorii ce îți completează perfect ținutele, mai mult decât fashion statements ce dau tonul verii, ochelarii de soare sunt esențiali pentru sănătatea ochilor tăi.
Look-ul lui Michelle Pfeiffer din Scarface a fost inspirația celor de la Cushnie et Ochs în ceea ce privește machiajul și părul pentru colecția de Primăvară - Vară 2017. 
Se spune că schimbarea vine doar din interior, și suntem total de acord! Însă, sunt și lucruri mici pe care le poți face, ce ușor-ușor vor avea un adevărat impact în viața ta.  1. Încearcă un machiaj nou!
Ceea ce ne hrănește corpul formează fundamentul pentru tot restul vieții și ne afectează calitatea relațiilor, cariera, creativitatea și starea de fericire în general.
Celulita este o problema cosmetica si nu o afectiune.
Spune sincer: de câte ori ți-ai propus să ieși din zona de confort, să experimentezi mai multe machiaje, nuanțe, stiluri, dar ai ajuns aproape de fiecare dată la birou/cursuri cu doar ceva mascara și fond de ten aruncate în grabă?
Frumusetea, tineretea pielii inseamna sanatate. Varsta noastra cronologica nu are aproape nimic de-a face cu varsta pielii. Totul este legat de ceea ce ii oferim, de la factorii agresivi externi pana la ingrijirea potrivita varstei.
Suntem atat de diferite, desi pastram ceva in comun: preocuparea continua pentru frumusetea si sanatatea tenului. Cum este tenul tau diferit de al altor femei? De ce tu te lovesti de anumite probleme si alte persoane nu? Care sunt produsele potrivite tie?
Frumusetea pielii noastre are un pret, care nu se traduce in zecile de recipiente de crema achizitionate uneori compulsiv, ci in aplicarea constanta si corecta a unui ritual de ingrijire, potrivit necesitatilor tenului. Cu ce incepem ingrijirea pielii indiferent de varsta?