Frumusețe

Frumusetea pielii noastre are un pret, care nu se traduce in zecile de recipiente de crema achizitionate uneori compulsiv, ci in aplicarea constanta si corecta a unui ritual de ingrijire, potrivit necesitatilor tenului. Cu ce incepem ingrijirea pielii indiferent de varsta?
Trebuie să ți se fi întâmplat: erai în fața oglinzii de la chiuvetă, te spălai pe mâini sau pe dinți și ai început să îți analizezi tenul atent. Din ce în ce mai atent. Ai văzut un punct negru pe care nu te-ai putut abține și l-ai eliminat.
E absolut normal să te confrunți cu mici probleme ale tenului. O perioadă mai agitată se vede imediat pe tenul tău: cearcăne, un coș ici-colo. Dar nu ai de ce să îți faci griji. Te învățăm să îți acoperi orice urmă vizibilă de oboseală sau stres. 
Nu ai cum să nu te îndrăgostești de o femeie puternică și plină de încredere, dar în același timp feminină și elegantă. Uite cum acea femeie poate si reflexia din oglinda ta.
LOOK DEMN DE O MEDALIE DE AUR Sportivii care participă la Jocurile Olimpice au cu siguranță câteva calități în comun: perseverență, motivație, curaj, dedicare. Te inspirăm să le semeni cu un look potrivit fiecărui sport. 1. Ca o înotătoare
Jurnalista Ani Sandu, câștigătoare a Burselor Avon Superscrieri, a petrecut şase luni cu femei tinere care au scăpat de traficanți și le-a spus povestea, pentru ca lumea să înțeleagă și trauma, și cât de ușor se poate întâmp
Scriu de pe prispa casei părinților mei, de la țară, din Moldova. E duminică la prânz și toată lumea doarme, de la mic la mare, de la cățel la purcel. Doar câteva vrăbii zgomotoase nu se dau bătute în vița-de-vie din fața casei.
Admirăm femeile care au curajul de a-și urma visurile, dar nu trebuie să uităm că poveștile lor pot fi și ale noastre.