Frumusețe

Ce facem atunci când nevoile tenului nu mai sunt îndeplinite prin pașii de bază: curățare și hidratare? Ne răsfățăm pielea cu o mască ce îi răspunde la „cerințele speciale”
Secretul ritualului zilnic japonez constă în hidratarea în straturi multiple, începând cu cele mai lejere formule şi terminând cu aplicarea unei creme care construieşte o barieră protectoare invizibilă pe piele. 1. Curăţare: SPUMĂ DELICATĂ
Putem sublinia că într-un an în care unul dintre subiectele principale a fost egalitatea dintre sexe, nu este o surpriză că mesajul “femeile sunt puternice” a fost pus în evidenţă pe podium prin folosirea rujului roşu (crimson red), care să sublinieze mai mult feminitatea şi siguranţa în forţele
  Cum se obține untul de cacao?
Ne găsim inspirația pe scena Vocea Romaniei și o aducem la voi sub forma celor mai cool și potrivite produse. Pentru machiajul GLAM-POP am ales paleta Blue My Mind mark, cea mai noua mascara mark și rujul nostru lichid preferat de la mark.
Justine Tisse Oil este o vedetă pe plan internațional, adus și comercializat în România exclusiv de AVON.
Daca ai fi o floare, ce emotii ai declansa celor din jur prin parfumul tau? Armonie, calm, frumusete, seductie? Mister, incredere, feminitate, pasiune?
Va prezentam una dintre cele mai complexe și salvatoare game Clearskin: gama impotriva petelor si imperfectiunilor.  1. Apa micelară Clearskin O2: