Suntem mândri de Mari Stoica

Tags: 

Mari Stoica e ca argintul viu. Nu stă locului nicio clipă și uneori zici că zboară în loc să meargă. Tot ceea ce face e spre binele celor din jur, fiindcă dintotdeauna a avut o latură socială. Dăruiește necondiționat: în facultate făcea voluntariat, a strâns fonduri pentru satul ei atunci când a fost inundat, iar astăzi este unul dintre cei mai activi voluntari în lupta împotriva cancerului la sân și a violenței domestice, inițiate de Avon.

Are 34 de ani și a făcut cunoștință cu Avon acum 15 ani, când a dat din întâmplare de o Broșură în căminul studențesc. S-a dus cu Broșura la facultate și fetele se înghesuiau să comande “bunătăți”.  “Îmi amintesc că din primul meu discount de Reprezentant mi-am cumpărat o oja gri și o cremă de față pentru sezonul rece. Apoi, încet, încet casa mea și casele prietenelor mele s-au umplut de produse Avon.”

Pentru ea, Avon e o companie altfel, pentru că “nu trebuie să ne caute oamenii la rafturi, mergem noi la ei. Tot timpul avem noutăți , tot timpul dăm un refresh imaginii noastre și Broșurile arată impecabil.” Ce prețuieștea ea aici cel mai mult sunt oamenii. “În vânzări, în marketing, în call center, în online, am întâlnit numai oameni valoroși și frumoși. Noi cu toții suntem oameni de cursă lungă. Dar cea mai mare mândria a mea este că lucrez într-un loc care se implică social, face un bine femeilor din România.”

Cum se implică Mari în campaniile sociale? “În primul rând comand și recomand produsele sociale și astfel se strâng banii. Îmi place transparența în comunicare și la Avon știm unde se duc banii și care sunt donațiile. Particip la evenimente și recomand femeilor să meargă la control o dată pe an. Cancerul la sân poate fi tratat daca e descoperit la timp. Fac asta și cu prietenele mele – le înnebunesc de cap până merg să facă ecografie.Tot în evenimente sau în prezentările din licee vorbesc despre violența domestică: despre forme, despre cum poate o femeie să iasă dintr-o astfel de situație, despre cum și de cine poate să fie sprijinită. Voi face asta și de-acum încolo pic cu pic și strop cu strop fără să mă gândesc vreo clipă că nu am timp, bani sau energie pentru asta!”

Când nouă tuturor ni se pare că nu ne ajung 24 de ore într-o zi, Mari reușește să le facă pe toate: să fie Lider la Avon, creator de obiecte hand made, să facă Școala de Coaching, să pună la punct planul pentru viitorul ei blog despre implicare socială, să facă voluntariat pentru Avon și mai presus de toate, să se bucure de tot ce-i în jurul ei.