Suntem mândri de Elena Anton

Tags: 

Molecule și tabelul lui Mendeleev, un laborator plin de eprubete, table întregi de formule, o Broșură, acuarele speciale pentru sticlă, multă migală, o Broșură, formule de mate, copii cu emoții pentru capacitate, o Broșură, cafea la terasă, discuții presărate cu mult râs, o Broșură...

În linii mari, cam așa decurge o zi din viața Elenei Anton, Reprezentant din București. Studentă la facultatea de Chimie, nu știm încă dacă a descoperit încă formula chimică exactă pentru a fi un Reprezentant de succes, dar dacă va fi descoperită vreodată, atunci ea va fi autoarea!

Dacă în prima parte a zilei poartă Broșura Avon din laborator în laborator, la facultate, după-amiaza face meditații pentru Examentul de Capacitate la mate cu cativa elevi de clasa a-8-a, iar în week-end pictează icoane pe sticlă și iese cu prietenele. Nu spune că e simplu, dar îi place atât de mult ceea ce face, încât timpul trece parcă mai repede și cu folos: „Iubesc ceea ce fac și nu m-am gândit niciodată să renunț. Oricum ar fi,  trebuie să-mi fac timp pentru Avon.”

Elena e Reprezentantul pe care nu ai cum să îl refuzi...nici măcar în autobuz! „Am avut norocul să întâlnesc mereu oameni hotărâți, care știu exact ce vor. Eu doar le prezentam Broșura și făceam schimb de numere de telefon. ” De aici totul devine și mai simplu, Elena revine cu un telefon sau SMS și înainte să plaseze comanda, cine știe, poate cineva  își mai dorește un produs sau măcar un sfat.

Cum și-a început Elena activitatea de Reprezentant? „Lucram la Waterpark și văzusem cortul mare Avon...plin de produse și Broșuri, dar nu puteam să plec de la caserie să văd despre ce e vorba.”  Nu a fost chiar mâna destinului, ci mâna Liudmilei, Liderul ei, care i-a întins o Broșură și i-a spus câteva cuvinte și...restul e istorie! „Amintirea Liudmilei cu brațele pline de Broșuri, cerându-mi o apă și apoi uitându-se din nou la mine și oferindu-mi o Broșură...discuția cu ea și tot ce a urmat...nu aș fi fost aici și nu aș fi realizat ce am realizat fără ajutorul ei.” Iar laptopul, telefonul, drumețiile pe munte sau orele leneșe de plajă, pe care și le-a putut permite din câștigul ei de Reprezentant, sunt doar câteva dintre realizările ei.

Pentru Elena, experiența de Reprezentant a fost proba de maturitate: „Nu numai că poți încerca produse noi, dar devii un pic mai responsabil, începi să/ți porți singur de grijă, ai un venit al tău”

La începutul activității ei, un flyer a inspirat-o să își formeze propriul motto, care să –i ofere energei zi de zi: „Pe flyer scria 40% discount și restul pasiune... pentru mine e PASIUNE. Și discount-ul pe măsura pasiunii!”

Pentru că e un chimist-artist-profesor-expert în frumusețe și o bună prietenă, pentru că nu o poți refuza și pentru că are amintiri frumoase cu Avon, Elena Anton merită să fie cunoscută!