Suntem mândri de Dana Sima

Tags: 

Dana Sima- “Avon este o oportunitate fără de margini, trebuie doar să ai curaj să vezi până unde poți merge”

 

Dana Sima este în clasamentul Reprezentanților de Top de ani buni. Anul acesta, un vis i s-a împlinit: s-a calificat pentru poziția de cel mai bun Reprezentant al anului 2013, pentru care a fost premiată la Cina Nova de pe 9 mai : "În 13 ani de când sunt în Avon, nu am ratat niciun eveniment, nicio conferință, nicio Cină la care am fost invitată, deși distanța de la noi de la Ardeal îi lungă (n.r. Dana locuiește în Dej). Însă, de departe, ultima Cină Nova este cea mai mare realizare a mea. Am avut deosebita plăcere să spun și câteva cuvinte în fața camerei, iar acum ori de câte ori îmi doresc să retrăiesc acele clipe, revăd filmulețul pe Youtube.”

 

Trecerea anilor nu a ”tocit” însă entuziasmul: ”Și acum plasez comanda în prima zi de Campanie și tot atunci mă uit pe Broșura nouă și flyerele din colet. Cu aceeași dorință de muncă, mă duc în fiecare zi la birou. Nu știu unde altundeva m-aș simți mai bine. De fapt, nu mă văd făcând altceva.”

 

În „relația” cu Avon e implicată toată familia Danei,  ”Băiatul cel mare, de 21 de ani, ducea Broșura la liceu și făcea recomandări, iar cel mic, când încă nici nu știa să vorbească bine, știa să arate care produse sunt de bărbați și care de femei; Broșura era una din jucăriile lui preferate.”, și pentru că pasiunea ei e molipsitoare și pentru că își dedică o mare parte din timp businessului ei : ”Dacă m-ar ține cineva departe de Avon, aș face purici, cum zic eu. Și atunci când mă duc în concediu îmi iau laptopul cu mine și îmi rup 10-15 minute sau jumătate de oră ca să ajut. Îmi face plăcere să răspund și așa e și normal.” 

Alegerea unui singur motiv pentru care iubește Avon ar fi un lucru foarte dificil. Ar putea fi produsele, pe care le descrie cu drag și profesionalism : ”parfumurile din colecția Today Tomorrow Always sunt printre produsele mele preferate, pentru îngrijire prefer Planet Spa și tratamentul Anew Genics este foarte bun, deși sunt foarte pretențioasă cât privește îngrijirea tenului, are tot ce și-ar putea dori o femeie ”. Ar putea fi echipa, pe care a îndrăgit-o din prima clipă ”m-a atras și gașca, ne înțelegem foarte bine. Ai la cien să ceri ajutorul și știi că o să îți răspundă cu dragoste.” Ar putea fi oportunitatea de dezvoltare, atât de prezentă la fiecare pas: ”Oricine poate să își depășească limitele. Aici nimeni nu își impune limite de performanță : <<Dragă, nu ai voie să înscrii mai mult de 100 de Reprezentanți>>, dacă vrei mai mult, muncești mai mult ”.

Performanța la un asemenea nivel necesită implicare și efort zilnic, dar, cum spune Dana ”când faci ceva cu plăcere, nu e nimic greu” și satisfacțiile sunt pe măsură și nu întârzie să apară ”și acum, după o zi plină, sunt veselă, fresh”. Pentru că e preocupată de satisfacție clienților ei, a reușit să și-i transforme în prieteni. ”Ajung de ușor la sufletul lor și nu-și pun niciodată proeblema să comande din altă parte. Când un produs se termină, știu că pot apela la Dana <și mă ajută>>. Așa că la fiecare 2-3 zile plasez o comandă, chiar dacă e mică, pentru că știu că și eu când îmi doresc ceva, vreau să primesc mai repede, nu să aștept săptămâni.” Cu fiecare prieten în parte investește timp și răbdare, din dorința de a-i cunoaște și a îi ajuta ”atunci când am un cleint nou, întotdeauna cer o a -2-a părere și niciodată nu recomand un produs doar de dragul de a-l vinde. Așa că am dezvoltat multe relații, cunoștințe și e suficient să dau un telefon pentru a rezolva o problemă.”

 

Pentru că este o doamnă incredibilă cu suflet mare și sute de prieteni, cu o ambiție de mută munții din loc și o dragoste și pasiune pentru  activitatea ei în Avon, de ”face purici” dacă încerci să o îndepărtezi, cu o performanță demnă de aplauze, Dana Sima, Cel mai bun Reprezentant al anului 2013, merită cunoscută!