Sunt mândră că sunt Reprezentant Avon

Tags: 

 

Alina are 43 de ani, este educatoare în Galați și Lider Avon. Îi place să comunice cu oamenii și crede că are mereu ceva de învățat de la ceilalți.

În Avon, a intrat din dragoste. În urmă cu mai bine de 20 de ani, a primit cadou o apă de parfum Rare Gold de la cel care avea să-i devină soț, împreună cu o Broșura Avon.

“Sunt multe momente care m-au făcut să fiu mândră că sunt Reprezentant Avon. Printre ele se numără momentul când am fost ambasadoare pentru Campania de luptă împotriva cancerului de sân. Atunci am reușit să aducem zâmbete pe chipurile multor femei”, povestește ea.

Spune că în Broșura Avon mereu găsește câte ceva cu care-i poate surprinde pe cei dragi și printre produsele ei preferate se numără gamele Luxe și Planet Spa, dar și bijuteriile.

Crede că orice situație nouă merită un ruj nou. Tocmai de aceea, mostrele cu rujuri nu-i lipsesc niciodată din geantă. Astfel, reușește să-și convingă foarte ușor prietenele să comande mereu câte un ruj diferit. 

Dincolo de produsele preferate pe care le are la îndemână și relațiile pe care le-a construit în timp cu oamenii din echipa ei, Alina spune că cel mai mare talent este să găsești motivația în fiecare om pe care-l întâlnești. Filosofie pe care o aplică atât în viața personală cât și în cea profesională: 

“Am învățat că trebuie să ai multă răbdare, să fii sinceră și să fii pregătită să oferi afecțiune, încredere și dragoste necondiționat”, concluzionează Alina.

Devino și tu Reprezentant Avon și deschide drumuri pentru alte femei.

 

Articol scris de Mădălina Simion

Foto: Retina (Ștefan Dan)