”Reprezint cu mândrie puterea de a o lua de la capăt”

Tags: 

Iulia Dosinescu are 42, trăiește în Brașov și este Reprezentant Avon din 2009. Folosea produsele Avon de câțiva ani când cineva a întrebat-o dacă nu vrea să devină Reprezentant. I-a plăcut ideea de a-și lua produse pentru ea cu discount și a acceptat provocarea.

În 2016 s-a calificat în clubul Avon Nova, nivelul Platina, și spune că momentul în care a fost invitată pe scena de la Conferința Liderilor și a fost aplaudată la scenă deschisă a fost unul dintre momentele în care a fost foarte mândră că este Reprezentant Avon. Cu toate acestea, Iulia spune că este mândră în fiecare zi că este ambasadoare Avon.

Spune că a ajuns la un nivel ridicat de performanță pentru că Broșura Avon îi este nelipsită din geantă, de la birou și de oriunde merge. În fiecare campanie își comandă 60 de Broșuri și le dăruiește fără nicio reținere oricui este dispus să o primească. Este adevărat, a învățat cum să vorbească cu oamenii străini, cum să aibă mai mult curaj și mai multă încredere în ea și pentru că participă des la evenimente organizate de echipa Avon în Brașov, împreună cu echipa de Lideri și Reprezentanți.  

Pentru ea, Avon înseamnă ”libertatea financiară” prin care a reușit de-a lungul timpului să-și permită momente de răsfăț pe care altfel nu și le-ar fi putut plăti. ”Avonul m-a ajutat să pot să mă duc la coafor, să pot să-mi iau o bluză care îmi place, să pot vedea Spania împreună cu fiica mea”, mărturisește ea.

Chiar dacă fiica ei, Ioana-Alexandra, este studentă la Medicina și Iulia are acum toate motivele să zâmbească, viața Iuliei n-a fost mereu ușoară. La 16 ani și-a pierdut mama și a fost nevoită să-și întrerupă studiile din cauza problemelor financiare care au urmat. Cu toate aceastea, n-a încetat niciodată să creadă că poate merge mai departe și că-și poate găsi drumul spre fericire.

La 30 de ani s-a înscris la liceu la seral și mai apoi a urmat cursurile Facultății de Administrație Publică. Spune că susținerea familiei a contat enorm, însă crede că ”dacă vrei, poți!”.

 

Articol scris de Madalina Simion