Luisia a schimbat lumea prin ANGAJAMENT!

Tags: 

Luisia e exemplul perfect de putere feminină dusă la absolut, de la îndemnul adresat echipei ei la fiecare început de Campanie sau în fața fiecărui obstacol pe care e sigură că îl vor depăși împreună „Se poate! Haideți fetelor că se poate!”, până la mândria că se poate întreține exclusiv din Avon și că îi poate ajuta și pe ceilalți să o facă și croiala fină a costumului deux-pieces care transmite eleganță feminină prin fiecare fibră.

Chiar dacă acum Avon e singura sursă de venit, în trecut Luisia și-a încercat în paralel norocul și în alte companii, chiar și în companii de cosmetice dar mereu se întorcea la „prima dragoste”. Până când a ales Avon definitiv: „M-a cucerit spiritul de echipă de aici, a reprezentat acel ceva în plus, ceva de care aveam nevoie.” Luisia își găsește inspirația de care are nevoie și dorința de a performa și mai mult în fiecare membru al echipei ei de 360 de Reprezentanți și Lideri: „ Oamenii mei mă inspiră și învăț câte ceva de la fiecare. Țin foarte mult la relațiile pe care mi le fac în Avon; Liderii mei sunt și prietenii mei”.

În viața Luisiei provocările Avon nu au încetat să apară, parcă pentru a-i întări și mai mult un angajament pe care și l-a luat din toată inima: „Un timp am fost și Beauty Trainer. Sunt o persoană timidă și nu o să uit niciodată primele ore de curs cu sala plină, încărcate de emoții, primele cuvinte cu răsuflarea tăiată. Cu timpul am început să comunic cu lejeritate, m-am dezvoltat pe toate planurile și zilnic îmi educ dorința de a fi și mai bună.”

Anul acesta este primul an în care a intrat în Clubul exclusivist Supernova, în cei peste 10 ani în calitate de Lider și, de departe, este punctul culminant în întreaga activitate Avon. Iar Cina de Gală e pe primul loc în amintirile pe care le poartă în suflet: „Premierea a fost deosebită, am rămas suprinsă de vânzările celorlalți și de numărul de oameni din echipele lor! Sunt speciale și dragi toate momentele petrecute cu echipa.”