Curaj

Mihaela Tohăneanu are 36 de ani, locuiește în Brașov și este Lider Avon. În fiecare zi, își împarte viața între un job full time într-o fabrică de încălțăminte, familie și Avon.
Parascuța Iacoban face parte din generația tinerilor care a crescut fără părinți acasă. A avut grijă de fratele ei mai mic, când părinții erau plecați la lucru în străinătate și a transformat zicala ”a fi puternică” într-un stil de viață.
Cornelia Oprea are 28 de ani, este Lider Avon în Brașov, are un job full-time în industria turismului și reușește să se împartă între toate rolurile cu ambiție și pasiune. Nu i-a fost însă mereu așa de simplu.
Ne plac femeile îndrăznețe, ambițioase și curajoase. Însă niciuna dintre cele 3 caracteristici nu ne este dăruită la naștere.
Am stat de vorbă cu Elena Stancu, jurnalist Teleleu, despre bursa Superscrieri Avon pe care a câştigat-o în 2014 şi ce a învăţat-o despre cum se formează agresorii familiali şi cum îi tolerează societatea.
Lina Vdovîi povesteşte ce-a învăţat-o despre ea şi despre jurnalism bursa Superscrieri Avon pe care a obţinut-o în 2014. de Ana Maria Ciobanu  
Povestea Avon a început în 1886, într-o epocă a transformărilor sociale, economice, politice și industriale din California. Fondatorul companiei, David McConnell, comis-voiajor, a început să vândă cărți prin metoda vânzării directe.
Sunt ambițioase, frumoase și își scriu propriile povești de succes. Cunoaște-le pe cele 4 Reprezentante Avon care apar pe cea mai nouă copertă a broșurii Avon, alături de Andreea Marin! Cu siguranță te vei regăsi în povestea lor.
Cu siguranță încă-ți mai amintești prima ta zi de școală. Era o zi de toamnă și aveai în spate un ghiozdan mare cât tot spatele tau. Purtai o cămașă albă cu guler apretat, ciorapi albi și o rochie albastră.