Curaj

Cornelia Oprea are 28 de ani, este Lider Avon în Brașov, are un job full-time în industria turismului și reușește să se împartă între toate rolurile cu ambiție și pasiune. Nu i-a fost însă mereu așa de simplu.
Ne plac femeile îndrăznețe, ambițioase și curajoase. Însă niciuna dintre cele 3 caracteristici nu ne este dăruită la naștere.
Am stat de vorbă cu Elena Stancu, jurnalist Teleleu, despre bursa Superscrieri Avon pe care a câştigat-o în 2014 şi ce a învăţat-o despre cum se formează agresorii familiali şi cum îi tolerează societatea.
Lina Vdovîi povesteşte ce-a învăţat-o despre ea şi despre jurnalism bursa Superscrieri Avon pe care a obţinut-o în 2014. de Ana Maria Ciobanu  
Povestea Avon a început în 1886, într-o epocă a transformărilor sociale, economice, politice și industriale din California. Fondatorul companiei, David McConnell, comis-voiajor, a început să vândă cărți prin metoda vânzării directe.
Sunt ambițioase, frumoase și își scriu propriile povești de succes. Cunoaște-le pe cele 4 Reprezentante Avon care apar pe cea mai nouă copertă a broșurii Avon, alături de Andreea Marin! Cu siguranță te vei regăsi în povestea lor.
Cu siguranță încă-ți mai amintești prima ta zi de școală. Era o zi de toamnă și aveai în spate un ghiozdan mare cât tot spatele tau. Purtai o cămașă albă cu guler apretat, ciorapi albi și o rochie albastră.
Georgiana Chica-Rose are 41 de ani, locuiește în Pucioasa, un mic oraș din județul Dâmbovița, este Reprezentant în Clubul Nova Aur și de 11 ani în comunitatea Avon.
Andreea Boieriu are 19 ani și este Lider Avon în Făgăraș. Despre cum e să fii independentă financiar, să faci ce-ți place și să îți urmezi visele, aflați din povestea care urmează.