Zadarnicele chinuri ale căutării partenerului! 3 greșeli despre care nimeni nu ți-a spus că sunt greșeli.

Tags: 

O să doară articolul ăsta. Dar nu puțin ca la epilat! Ideile preconcepute sunt mai multe și mai bine înrădăcinate decât firele de păr :)

Fără vorbe multe: 

Prima greșeală

Îi cauți în funcție de calități. 

Vrei să-l iubești sau să-l angajezi?? Mai bine pune pe un site de anunțuri fișa postului, vin domnii la concurs, afișezi clar baremul și la anunțarea rezultatelor vine și popa! 

Nu calitățile trebuie să ne fie compatibile! DEFECTELE trebuie să fie compatibile! Să avem aceleași vicii este o bază mai solidă decât să avem aceeași profesie, aceleași proteste la care să mergem sau același sport practicat. 

 

 

A doua greșeală

Îți aduci speranțele de acasă. 

Cum îți aduci și pachețelul cu mâncare. Dacă tot ieși să “mănânci în oraș” vezi ce au ei să-ți ofere. S-ar putea să-ți placă sau cel puțin să te surprindă. Plictiseala se instalează de obicei după 6 luni - 1 an de relație, nu de întâlniri succesive cu diverși. Ție ți se pare că “toți sunt la fel”. Nu cumva nu le dai ocazia să fie altfel? 

 

A treia greșeală (care te dă afară din teren)

Multe femei nu trăiesc clipa. O măsoară

Bărbații nu se întreabă “încotro merge relația noastră?”. Semn de superficialitate, ziceți voi. Serios? De ce nu te întrebi atunci “încotro merge VIAȚA noastră?”. Sigur… pentru că știi! Toți știm că vom muri, dar suntem OK cu asta. Divorțul însă… asta e o tragedie? 

Suntem complet nebuni? 

Așa apar “Relațiile Gestapo”, “Relațiile Nasdaq” sau “Relațiile Publice”. Eu le numesc Căsătorii PR. Pentru că imaginea lor este perfectă doar în exterior. În  interior nu e nimic. Decât o celulă în care el și ea sunt prizonierii propriilor minciuni. N-ați văzut despărțiri la care toată lumea se miră? “Se înțelegeau atât de bine!”. Poate vreți să spuneți JUCAU atât de bine. Alți actori. Aceeași dramă. 

Nu mai măsura clipa. Cât o măsori… zboară. 

Nu lăsa pe mâine ce poți să trăiești azi.