Un bărbat adevărat nu-i spune unei femei că trebuie să zâmbească mai des. O face.

Tags: 

La promisiuni suntem campioni mondiali.

Sunt ca un fel de cartelă prepay: vrem să o câștigăm pe domnișoară astăzi și să plătim pentru ea începând de mâine. În rate.

Ce e drept, de multe ori are ea grijă să plătim cu vârf și îndesat :))

Suntem la fel de buni când vine vorba să sesizăm ce nu merge în viața ei. Ne oferim repede să îndreptăm asta. Paradoxal, multora ne cam dispare capacitatea asta când ajungem să fim în viața ei. Pentru că de cele mai multe ori nu talentul a dispărut, ci interesul.

Capacitatea unui bărbat de a înțelege o femeie este direct proporțională cu interesul lui pentru ea. Și capacitatea ei de a ierta… la fel 

V-ați întrebat vreodată (și asta nu e valabilă doar pentru bărbați) ce s-ar întâmpla dacă ați acorda relației la fel de mult timp ca jobului?

Dacă în loc să vedeți relația ca pe un status quo ați vedea-o ca pe o carieră? Una în doi? Chiar nu mai aveți unde să evoluați împreună?

V-ați întrebat vreodată ce-ar fi dacă toate orele pe care le stați separat pe facebook ar fi ore pe care le-ați sta împreună în pat? Sau în parc. Sau la ieșiri în oraș.

Chiar așa de greu sau de neinteresant să fie să socializezi cu nevastă-ta?

Ai o relație care continuă pentru că așa trebuie sau pentru că așa vrei?

Ai lângă tine “cel mai important om din viața ta” sau “ce-ai găsit”?

Unul dintre paradoxurile relațiilor este că investim mai multă atenție în vorbele pe care le spunem unui străin decât în cele pe care le spunem în casă. Femeile își aleg cu mai multă grijă hainele când ies din casă decât cuvintele când intră.

Bărbații vor să verifice dacă mai pot să cucerească flirtând cu altele, deși și ei îi e dor de un flirt și ai putea să încerci să o recucerești măcar de câteva ori pe an.

Dacă pare greu înseamnă că n-ai face-o pentru cine trebuie.

Păi, dacă e cel mai important bărbat din viața ta, ai grijă de el.

Dacă e cea mai importantă femeie, fă-o să se simtă așa!

Nu de alta, dar importanța unui om se vede mai ușor când lipsește.

Și e mult mai greu să faci pe cineva să se întoarcă decât să nu plece. Mai ales dacă atunci când și-a făcut bagajele și-a pus în ele și sufletul.

 

Radu F. Constantinescu