Prietenii prietenului tău. Ce trebuie să știi despre bărbații din anturajul bărbatului tău :)

Dacă aș fi scris articolul pentru bărbați și l-ar fi citit al tău să știi că i-aș fi spus să aibă grijă MARE la prietenele tale. Bărbații vorbesc despre femei în general, femeile discută în grupul de prietene aproape întotdeauna cazuri… particulare. 

Dacă aș fi scris articolul pentru bărbați i-aș fi zis să se împrietenească RAPID cu gașca ta, dar mai ales cu prietena ta cea mai bună. 

 

Mulți tipi au ghinionul să aibă două soacre, a doua fiind colega ta de bancă din generală. 

 

I-aș mai fi spus și de pericolul ca prietenele să aibă gusturi comune și la bărbați ceea ce doar în aparență e un avantaj. Stai! Asta cred că ar trebui să știi și tu :)

Dar nu scriu acum în seria MEN ONLY. 

Ce ar trebui să știi tu? 

 

În primul rând să nu-l judeci pe el în funcție de ei. În fiecare gașcă e câte un fustangiu notoriu, nu înseamnă că restul sunt acoperiți. Noi începem prieteniile devreme și ținem de ele. Știi… pe noi nu ne deranjează dacă ne întâlnim la un eveniment îmbrăcați la fel. Din contră, mergem special îmbrăcați la fel LA STADION. Toți în culorile echipei favorite. 

 

În al doilea rând să știi că prietenii lui nu te vor judeca. Doar două lucruri îi interesează: dacă ești bună și dacă ești “bună”. 

 

Primul “bună”, adică de gașcă, le spune dacă-l vor mai putea vedea, dacă o să mai meargă la meci, la bere și la Fast & Furious, acest Tânăr și neliniștit pentru bărbați la care mergem oricât știm că e de prost. 

Bărbații apreciază o femeie care nu se bagă în relația lor. 

 

Al doilea “bună” este pentru că orice femeie e apreciată în primul rând pentru cum arată. Și - surprinzător - vrem femei frumoase pentru prietenii noștri, asta dacă știm ce înseamnă să fii prieten! 

Cu toate astea, dacă iubita cea nouă NU NE PLACE, noi, așa cum ne vezi NU SPUNEM NIMIC. 

Pardon, nu-i spunem lui. Între noi mai zicem: Frate, cât de beat era ăsta când a agățat-o! Apoi închidem subiectul că e treaba lui ce face. Uneori așteptăm să se termine de la sine și abia la trei-patru luni, când are altă relație, îi spunem: Ce mai face vrăjitoarea aia? 

 

Pare prea bine să fie adevărat? Stai să citești până la capăt :) Două puncte de foc: 

  1. Dacă bifezi al doilea “bună” toți prietenii lui necuplați ar vrea sex cu tine. Și o parte din cei cuplați. Îi oprește doar camaraderia. Dacă un “prieten” îți face avansuri manevrează cu tact, că tindem să-l credem pe el când se disculpă “a fost doar o glumă, făceam mișto”. Dacă insistă, fă-l să-ți scrie. Scrisul rămâne și ne face și nouă bine să știm cine ne sunt prietenii :))
  2. Prietenii lui nu-s automat ai tăi. Dacă vă despărțiți se face un partaj al prietenilor în care rămâi ca la divorț: doar cu o parte din “bunurile comune” și cu ce-ai avut înaintea căsătoriei. 

 

Cu bune și cu rele un singur lucru trebuie să mai știi despre prietenii lui. Nu-s ca prietenele tale. Pentru bărbat, prietenii sunt a doua familie. Aceea pe care a putut să și-o aleagă. 

 

Articol scris de Radu F. Constantinescu

Sursă foto: istock.