Muza contraatacă… un mit: Bărbații sunt genetic programați să fie infideli. Pentru femei e mai ușor să nu înșele?

Tags: 

 

Nu putem spune “ca de obicei”, pentru că “Muza contraatacă” a ajuns doar la al doilea episod, dar într-un obicei care începe acum, toată seria va fi scrisă ÎN DOI. Primul argument va fi cel masculin. Femeia va avea (cum altfel?) ultimul cuvânt. 

 

Radu: 

Nu este un mit. Cel puțin nu pentru mine. În zeci de studii se relevă că femeile vor o viață sexuală aventuroasă doar între 20 și 30 de ani. 

Lăsând studiile la o parte, experiența mi-a demonstrat că și atunci când femeile căsătorite au o aventură, o vor SIGURĂ. Preferă un amant căsătorit, mai discret decât un burlac din motive lesne de înțeles :)

Nu în ultimul rând, femeile sunt programate și prin educație să fie mame. Ați văzut băieței să împingă cărucioare de jucărie? Dar pe la 10-12 ani să iasă să-și plimbe fratele mai mic? N-ai să vezi! Poate să-l deseneze cu marker-ul când doarme. 

Să nu mă înțelegeți greșit: nu am spus niciodată că femeile nu ar înșela! Doar că povestea lor preferată este cu o prințesă și un prinț. În povestea noastră preferată sunt mai multe prințese. 

 

Ramona: 

Sigur că pentru noi e mai ușor și pentru ei mai greu, mititeii. Păi cum să fie altfel când vezi atâtea femei frumoase și atâția bărbați ieșiți din formă? E și amuzant să-i vezi cum își trag burta în liftul firmei când intră câte o colegă nouă. Bine că nu avem clădiri foarte înalte că mureau sufocați. 

Nu, domnilor, pentru noi nu este mai ușor să fim fidele pentru că noi avem mult mai multe oferte! 

Și soția ta intră într-un lift și un alt “domn” își ține respirația!

Și soția ta primește invitații la cafea, merge la team buildinguri unde verighetele bărbaților se ascund în buzunar lângă prezervative. 

Și soția ta visează uneori la bărbatul perfect. Care nu ești tu. 

Poate e Denzel Washington, dar ea nu ar ieși la o cafea nici dacă ar plăti Denzel, iar tu ieși și cu colega de la contabilitate, care nu e o vedetă, e doar o alta. 

Pentru femeie este ușor să nu înșele într-un singur caz: când are acasă un bărbat care merită să fie doar a lui. 

 

Articol scris de: Radu F. Constantinescu și Ramona Constantinescu