Muza Contraatacă - Primul episod

Tags: 

Topul celor mai sexy bărbați și al celor mai sexy femei după Ramona & Radu F Constantinescu. S-ar putea… să fii pe listă!

Muza: În toate interviurile în care ai fost întrebat “Ce femei îți plac” i-ai amețit cu răspunsuri din care se poate înțelege orice! Te provoc să faci o listă cu cele mai sexy 5 femei!

Radu: Ce dai la schimb pentru adevăr? 

Muza: Sinceritatea mea! O să fac și eu o listă cu cei mai sexy 5 bărbați!

Radu: Iese scandal dacă nu sunt pe listă!

Muza: Și la mine :)))

 

Topul celor mai sexy femei - după Radu F. 

5. Inabordabila!

Pentru că ne place “exclusivitatea”. Niciun bărbat nu se mândrește cu lupte ușoare, pe care le câștigă toată lumea!

4. Ingenua

Femeile care păstrează ceva de copilă ne fac să lăsăm garda jos și să intrăm în “daddy mode”. Experiența ne învață că pisica blândă zgârie rău, dar nu știu cum de nu ne învățăm minte. 

3. “Fructa” oprită

O variantă mai complicată decât Inabordabila, care se opune doar ea. Aici se opune și familia :) E imoral răspunsul? Cerința a fost să spunem adevărul. Cum era bancul? “Are prieten? Și la fotbal există portar și tot dai gol!” :)

2.   The self-made woman

Nu poți să iubești o femeie pe care nu o respecți. E treaba ei să-ți dea motive!! Între o femeie care se plânge că n-a reușit în viață pentru că viața nu e corectă și o alta care a luat viața de coarne și a dat cu ea de pământ… care credeți că ni se pare de preferat? 

1. Peștișorul de aur!

Femeia care împlinește 3 dorințe! Nu acelea cu “doamnă pe stradă, gospodină acasă și **** în pat”. Sunt trei mai noi: Prima dorință e să o ai, chiar cu prețul renunțării la toate celelalte. A doua să faci copii cu ea, că vor ieși frumoși și deștepți. Iar a treia să te facă fericit, fă-o și tu pe ea. 

 

Topul celor mai sexy bărbați - Muza contraatacă!

5. Bărbatul care îmbătrânește frumos. 

În 15 ani de pictură am întâlnit bărbați cu o personalitate fabuloasă și un fizic reușit chiar dacă atunci când le aflai vârsta rămneai mută! Prejudecățile timpului m-au făcut mereu să mă jenez de atracția pe care o aveam pentru acest tip de bărbat. Știu că multe femei gândesc ca mine, dar se ascund. Lasă că vorbesc eu pentru toate. 

4. Ambițiosul

Toți o să dăm viața înapoi așa că femeile simt că unii bărbați o vor da nefolosită și îi evită pe aceștia cât pot de mult. Un bărbat fără planuri de viitor și putere de muncă să le transforme în realitate e doar un dead-end. 

3. Gurmanzii!

Șoc? Îmi plac bărbații cu poftă de mâncare. Ăștia au și poftă de viață! Unul care merge la sală, se cântărește și ține cure mai des decât mine mă deprimă îngrozitor. Când bea un pahar cu mine trebuie să fie o plăcere, nu să se gândească la calorii!

2. Băiatul oarecum rău :)

Rău-rău nu ne place niciuneia, dar să fie un pic miserios și dur, dar nu necioplit, asta vrem toate. Din păcate acum mulți au tatuaje și mai puțini atitudinea corectă. Niciun artist de tatuaje nu poate să-ți deseneze pe piept o personalitate nouă :)

1. Protector-dominatorul!

Zici că e RoboCop, dar n-am găsit altă formă în care să o zic. Toate femeile vor un bărbat care să le domine, măcar din când în când, de la miezul nopții la 3, 4 dimineața și să le protejeze de fiecare dată când au nevoie. Știu că sună a nebunie, dar cel mai sexy bărbat are într-un fel dublă personalitate. Femeile care au așa ceva acasă știu că n-ai cum să te plictisești niciodată!