Fericire cu program. Nou! Acum disponibilă în 12 rate lunare!

Tags: 

 

Există programul Prima Casă. Dar programul Prima dragoste… n-ai să vezi! Nici nu poți să duci o relație eșuată la Programul Rabla, să-ți iei mai ieftin una nouă :))

V-ați mutat împreună și știi pentru o perioadă nedeterminată cu cine te bagi în pat. E deja destul de “scary”, nu trebuie să fie și mai previzibil știind și când dormi, când te uiți la seriale sau când faceți alte activități 18+!

Nu știu alții cum sunt, dar la noi funcționează foarte bine să nu știm CÂND. 

Nu știm când ajunge fiecare acasă. Riscant? Din contră. Relaxant. N-ai de ce să te uiți la ceas și să te întrebi dacă i-a venit metroul mai greu sau înainte să se urce în garnitură s-a urcat în… altă primă casă :))

Nu știm când mergem la film. 

Nu știm când bem un prosecco, așa cum nu știm nici ce se va întâmpla după ce-l bem. 

Nu știm când o să facem un copil, deși toată lumea ne întreabă. 

 

De ce e bine? 

Pentru că venim acasă, mergem la filme, bem prosecco sau deranjăm vecinii când avem chef! Când simțim că trebuie să venim acasă, să mâncăm floricele în întuneric sau să facem un copil. 

 

Desigur că unele lucruri au nevoie de un plan. Dar emoția se încăpățânează să nu respecte niciunul! Nu poți să spui: o să simt asta mâine :)))

Nici dorința nu e mai ușor de stăpânit. Uite, eu îmi doresc să termin aici :) Textul. 

Dar ar fi prea previzibil! Mereu închei cu o glumă sau cu o palmă dată unei prejudecăți. 

Ce-ar fi dacă de data asta am face altfel? 

Continuă tu seria întâmplărilor imprevizibile cu o seară altfel. Cum? Ai nevoie de un plan? Unul singur e acceptabil… să faci ce-ai zis că faci, dar tot amâni. 

 

Articol scris de Radu F. Constantinescu

Sursa foto: istock