Atitudine

Topul celor mai sexy bărbați și al celor mai sexy femei după Ramona & Radu F Constantinescu. S-ar putea… să fii pe listă!
  Ipocrizia s-a democratizat. Înainte doar vedetele apăreau în poze altfel decât în realitate și își făceau declarații de dragoste în public și declarații de război în intimitate.  Acum toți ne simțim priviți.  Cântăriți. 
O să doară articolul ăsta. Dar nu puțin ca la epilat! Ideile preconcepute sunt mai multe și mai bine înrădăcinate decât firele de păr :) Fără vorbe multe:  Prima greșeală Îi cauți în funcție de calități. 
Primesc multe mesaje în care mi se cer rețete de uitat. Ultima dată o femeie mi-a spus “nu pot să mă gândesc la un bărbat, dar aș vrea să NU mă mai gândesc la el”.
  Înainte de apariția rețelelor de socializare se spunea: “ce nu știi, nu te poate răni”. 
  O dată pe lună îți faci abonament la sală,  uzi florile de două ori pe săptămână,  ți se face foame de trei ori pe zi,  dar dragostea?  Pe ea de ce o lași să flămânzească?    Bine, nici la sală nu te duci, da’ măcar plătești abonamentul. 
Deși trăim vremuri ipocrite, v-ați obișnuit deja că a schimba lumea prin frumusețe înseamnă să o schimbăm prin adevăr.  Adevărul poate să fie strigătul unei femei care trece peste aparențe și povestește lumii un caz de abuz sexual. 
  Pentru că înseamnă că ai avut un an plin. În loc de un cadou, mere, nuci, ceva dulce, tu nu aștepți să primești ce îți dorești… MUNCEȘTI PENTRU CE ÎȚI DOREȘTI :)
A greși e omenește.  Un proverb care a făcut mai mult rău decât bine, de parcă asta e principala calitate a omului. S-o dea în bară.  Și să fii curios, curajos, ambițios, atent, generos e omenește. Mai omenesc decât greșeala!