Atitudine

  Nu putem spune “ca de obicei”, pentru că “Muza contraatacă” a ajuns doar la al doilea episod, dar într-un obicei care începe acum, toată seria va fi scrisă ÎN DOI. Primul argument va fi cel masculin. Femeia va avea (cum altfel?) ultimul cuvânt.   
  Acest articol nu e un pamflet. Sunt lipsiți de curaj cei care își prezintă ideile, uneori și insultele, sub paravanul “e un pamflet”. Noi admitem deschis: sunt ideile noastre. Pe care le susținem. Dacă veți și râde, cu atât mai bine, dar, nu, nu e un pamflet.   
  Mă inspiră poveştile, din clipa în care nu sunt nimic altceva decât o idee vagă, până în momentul finalului, în care sunt complete, împlinite şi pleacă să se cuibărească într-o minte pregătită să le îmbrăţişeze şi poate chiar să trăiască pentru ele.
Anul trecut de ziua lui Radu am vrut să-i fac cadou Operele Complete ale lui Freud. Eram foarte mândră cu teancul de cărți până mi-am dat seama că nu erau Complete, ci doar Esențiale. Mult a mai scris omul ăsta!
Topul celor mai sexy bărbați și al celor mai sexy femei după Ramona & Radu F Constantinescu. S-ar putea… să fii pe listă!
  Ipocrizia s-a democratizat. Înainte doar vedetele apăreau în poze altfel decât în realitate și își făceau declarații de dragoste în public și declarații de război în intimitate.  Acum toți ne simțim priviți.  Cântăriți. 
O să doară articolul ăsta. Dar nu puțin ca la epilat! Ideile preconcepute sunt mai multe și mai bine înrădăcinate decât firele de păr :) Fără vorbe multe:  Prima greșeală Îi cauți în funcție de calități. 
Primesc multe mesaje în care mi se cer rețete de uitat. Ultima dată o femeie mi-a spus “nu pot să mă gândesc la un bărbat, dar aș vrea să NU mă mai gândesc la el”.
  Înainte de apariția rețelelor de socializare se spunea: “ce nu știi, nu te poate răni”.