Atitudine

  În unele cazuri mesajele pe care le primesc nu sunt cu 3. Sunt cu 5. Chiar și cu 7.  Este incredibil cât de mult poate să își dorească o femeie să creadă într-o minciună, cât poate să rabde, cât poate să spere. 
  Când ești tânăr nu există modă. Cele mai influente nume în materie de țoale sunt… fetele populare din clasă.  Adidași plus ie? Perfect.  Șapcă la sacou? Fenomenal.  Blugi rupți? Păi, mai există și altfel?   
Un prieten mult mai tânăr mi-a spus despre posibila lui viitoare prietenă: “Cred că mă iubește, îmi răspunde de fiecare dată când o sun” Eram în modul ascuțit așa că i-am răspuns cam sec: “Când te iubește sună ea”.  
  Ce este adevărat și ce e fals nu putem să stabilim printr-un concurs de popularitate. Oricum adevărul ar face mai puține like-uri.   
  Există programul Prima Casă. Dar programul Prima dragoste… n-ai să vezi! Nici nu poți să duci o relație eșuată la Programul Rabla, să-ți iei mai ieftin una nouă :))
Unii evoluează, alții doar se schimbă.  N-ai văzut că și prietenia e un barter? Nu mai e la modă să ai prietenii pe care îi vrei, ci pe aceea care pot să te ajute să ajungi la ce vrei! Încet-încet nu mai avem prietenii. Avem relații. 
  Noi suntem ocupați. Mergem la serviciu. 
Cei mai mulți mint la prima întâlnire. Ele vin cu gene false, ei, cu mașini împrumutate.  Mințim pentru că suntem nesiguri și suntem nesiguri pentru că suntem, la rândul nostru mințiți. 
Dăm timpul înapoi o dată.  Workshop “de știri”. Într-o liniște incredibilă aud cuvintele: O știre scrisă decent, dată acum, valorează mai mult decât una perfect scrisă… mâine.