Atitudine

O prietenă spunea că ar plăti oricât pe niște pastile cu… indiferență.  Spunea că nu are alergie la puful care apare primăvara în aer, dar o seacă “vorbele aruncate-n vânt”.    Mulți am lua tratamentul ăsta!   
INNA a intrat oficial în lumea AVON la începutul acestui an și, trebuie să spunem, datorită ei lumea noastră a devenit și mai colorată decât era. (Și nu, nici noi nu credeam că e posibil!)
Dacă aș fi scris articolul pentru bărbați și l-ar fi citit al tău să știi că i-aș fi spus să aibă grijă MARE la prietenele tale. Bărbații vorbesc despre femei în general, femeile discută în grupul de prietene aproape întotdeauna cazuri… particulare. 
Cu aproape 10 ani în urmă am scris o campanie împreună cu una dintre cele mai inteligente femei din publicitate.  Ideea centrală s-a născut dintr-o… ceartă între noi :) și era “Cum spui te iubesc?” Nu-mi mai amintesc word-for-word, dar suna cam așa: 
Totul se judecă. Chiar și atunci când nimic nu se înțelege.  Parcă te doare mai mult să fii ridicol decât să fii nefericit. Sau singur. Sau divorțat.  Noi, bărbații mai ales, suntem după divorț în fața a două ieșiri pentru că TOATĂ lumea vrea să știe DE CE divorțezi. 
Cel mai trist lucru pe care mi-l pot imagina e o viață normală.  Lângă o femeie care nu a făcut și nu face niciodată greșeli.    Mie dați-mi una care ridică tonul la fel de obraznic cum își ridică fusta!
  “Ce vrei de Valentine’s Day”? “Pe tine” … Restul discuției nu poate fi redat aici pentru că mai intră și copii :) Cert este că noi, ăștia trecuți de prima tinerețe (poate și de prima soție) știm bine ce poate să urmeze: 
  De curând, chiar pe acest site, Cornelia Oprea mi-a demonstrat că nu sunt singurul. Ei i s-a spus că nu o să câștige niciodată cât un bărbat.  Nu-i așa că știi genul? 
    Serviciul are orele lui. Chiar dacă mai sari peste mese, prânzul, micul dejun, cina, toate au orele lor. Vrei-nu vrei, o anumită rutină îți este impusă de lumea în care trăiești.  În cuplu nu mai ai nicio scuză.