Atitudine

  Îmi scriu multe femei aflate după un divorț. Nu sunt în posesia unor date statistice, dar adesea am impresia că în societatea modernă sunt doar femei aflate după un divorț sau înaintea unuia :) 
Prea mulți părinți muncesc pentru viitorul copilului lipsind din prezentul lui. În anii 90 creșteau cu desene animate de la televizor. Ore întregi. Singuri în fața ecranului.  Internetul e noul TV.  Iar părinții nu (mai?) sunt influenceri.   
  Wait! Vor spune cititorii care mă urmăresc din 2008… noi am mai citit asta! Tot la Constantinescu! A început să repete teme?
  E la modă să mergi la sală.  “Pe vremea mea” sala era o pasiune. Acum e un 2nd job.  Te-ai întrebat vreodată de ce sunt brusc interesați de fitness oameni care n-au avut niciodată treabă cu un sport?
  În liceu aveam un tip în grup căruia îi spuneam “Bătrânul”. Era mai în vârstă cu 3 ani și pe atunci ni se părea ceva enorm. Omul era “la facultate”, practica arte marțiale și avea barbă! 
  Da! Știu! Ce titlu misogin :)  De fapt e un proverb spaniol. Sau portughez. Sau alt popor de care nu suntem chiar atât de diferiți.  Dincolo de “coajă”, vorba asta are mult miez: 
  Are o carieră impresionantă și spune că n-a trăit nicio zi în Avon fără să aibă fluturi în stomac. Angela Crețu este noul General Manager Avon România.
  Să amâni o decizie este o decizie în sine.  Decizi că NU.  Și ca să îndulcești totul adaugi la NU un AZI.  Nu azi.  Da’ când?   Viitorul e un șir de zile de astăzi care nu s-au întâmplat încă. 
Sună la fel, arată la fel, sfârâie la fel bulele de aer, dar te îmbeți cu apă rece îndulcită cu minciuni.