Atitudine

  Mesajul era mai lung decât obișnuiesc eu să scriu un întreg articol. Nu trebuie să fii pasionat de psihologie ca să realizezi că atunci când cineva îți dă atâtea amănunte și descrie cumpenele unui suflet… acel cineva a reflectat mult înainte. 
  Noi, bărbații, suntem firi mai practice. Noi am inventat vorba “rămâne cum am stabilit”.  Ți-am spus o dată că te iubesc?  Că ești frumoasă?  Că vreau să fiu toată viața cu tine?  Rămâne cum am stabilit!  
  Întrebările de genul acesta vin de obicei cu zeci de detalii. Soțiile înșelate devin un fel de mici agente MI6 și nu doar că află ce-au făcut domnii, ci află și cu cine și unde și de câte ori, ce mai! Adulter cu lux de amănunte. 
    Prieteni nu sunt cei care-ți spun mereu că faci bine.  Sunt aceia care au grijă să-ți fie bine.  Și pentru asta trebuie uneori să-ți spună… că nu e bine ce faci :)  
Știam că o să vină vremea asta. Vremea când o să trebuie să-mi apăr generația.  Niște perimați care încă mai dau “sărut-mâna” unei femei chiar dacă e mai tânără.  Care vorbesc “cu dumneavoastră” chiar și celor care le sunt inferiori. 
Unu.  Nu mai au nevoie de prieteni imaginari.  Dacă o pisică te scoate mai puțin din izolare, un câine o face la modul propriu! De două ori pe zi! Nu știți bancul? Vi-l spun (ca de obicei) la final.    Doi.
  Numai tu ai OCHI să vezi cât e de frumoasă? Numai tu ai GURĂ să o inviți în oraș? Sau MAȘINĂ să mergi până acolo?  
  În unele cazuri mesajele pe care le primesc nu sunt cu 3. Sunt cu 5. Chiar și cu 7.  Este incredibil cât de mult poate să își dorească o femeie să creadă într-o minciună, cât poate să rabde, cât poate să spere.