Atitudine

Cei mai mulți mint la prima întâlnire. Ele vin cu gene false, ei, cu mașini împrumutate.  Mințim pentru că suntem nesiguri și suntem nesiguri pentru că suntem, la rândul nostru mințiți. 
Dăm timpul înapoi o dată.  Workshop “de știri”. Într-o liniște incredibilă aud cuvintele: O știre scrisă decent, dată acum, valorează mai mult decât una perfect scrisă… mâine. 
  Zici că e o religie. Convertirea la Iudaism, Creștinism, Egoism.  O religie în care în loc de Tatăl nostru rugăciunea ar fi “Pe ei, pe mama lor”. Care ei? TOȚI. 
Varianta scurtă: Mai bine nu-l pierzi.    În varianta lungă răspunsul începe cu o întrebare: De ce a plecat? Bărbatul îi poate ierta multe unei femei care încă îl incită, dar nu va fi interesat nici de calitățile unei femei care îl plictisește. 
E o greșeală să nu greșești nimic.  Femeia perfectă: noră care-și iubește soacra, amantă 24 din 24, bucătăreasă de 3 stele Michelin, mașină de spălat, mamă care nu se plânge.   
O prietenă spunea că ar plăti oricât pe niște pastile cu… indiferență.  Spunea că nu are alergie la puful care apare primăvara în aer, dar o seacă “vorbele aruncate-n vânt”.    Mulți am lua tratamentul ăsta!   
INNA a intrat oficial în lumea AVON la începutul acestui an și, trebuie să spunem, datorită ei lumea noastră a devenit și mai colorată decât era. (Și nu, nici noi nu credeam că e posibil!)
Dacă aș fi scris articolul pentru bărbați și l-ar fi citit al tău să știi că i-aș fi spus să aibă grijă MARE la prietenele tale. Bărbații vorbesc despre femei în general, femeile discută în grupul de prietene aproape întotdeauna cazuri… particulare. 
Cu aproape 10 ani în urmă am scris o campanie împreună cu una dintre cele mai inteligente femei din publicitate.  Ideea centrală s-a născut dintr-o… ceartă între noi :) și era “Cum spui te iubesc?” Nu-mi mai amintesc word-for-word, dar suna cam așa: